Krögers!!!!!



God morgon! Blev inget mobilbloggande igår som ni kanske märkte...
MEN jag hade tänkt blogga när jag kom hem, men då låg internet nere, och funkade inte på hela eftermiddagen/kvällen, men nu på morgonen så! Niiice! =)

Lägger upp bilder från igår kväll när vi var på Krögers, det var så mysigt att sitta där igår! Det var ju hur varmt som helst igår..synd att man inte var ledig.
Men jag hade en lucka på dagen igår, och då drog jag till Sofie och hennes lilla knodd Melanie!!!!! Hon är såå söt, och jag tror att hon gillar mig! Haha =)

Nu ska jag snart dra mig mot jobbet, för en lite kortare arbetsdag, kan tänka mig att jag slutar cirka tre eller fyra ungefär! GUTT!!!!! =)

Hoppas det blir lika skönt idag som igår! Puss o kram ha en underbar dag

Kia & Jag
SötAnna =)
Världens sötaste lilla flicka!!!!! =)

KKK (=Kriminella katters kvarter)

vilken jobbig morgon! Vaknar, sätter på kaffe och ska precis sätta mig o läsa tidningen, när jag inser att Stella inte är i köket! What da fuck? Hon följer ALLTID med mig ut i köket på morgonen, får smått panik och ropar efter henne...springer till och med runt med hennes mat och skramlar...lyfter på soffan, kollar under sängen, river ur halva garderoben, lyfter till och med på sängkläderna....(och tänker att det kaaaanske finns en liten chans att hon ligger där under och gömmer sig....) VÄÄÄÄLDIGT troligt Josefine, VÄÄLDIGT!!!!! NOT!
Får verkligen panik nu, klunkar kaffe, tänder en cigg, och röker som om det var sista gången jag skulle få se ljuset.. tiden går, ja tänker jag tänker...hjärnan går i högvarv...hur fan kom hon ut? Hur FAN kom hon ut egentligen? Tänker....: katter är ju ganska smidiga....hon måste ha hoppas ut genom fönstret, där har vi det, DÄR HAR vi det!
Nu får jag riktig panik...och tänker på Moa, ska ja ringa Moa nu, eller ska ja leta först? What to do? Äh ja ringer Moa, så har vi det överstökat....ringer Moa....hej, vad gör du? M: jobbar.....J: okeej, eeeh, (och sen fort) "STELLA HAR HOPPAT UT GENOM FÖNSTRET INATT, OCH JAG HAR INGEN ANING OM VART HON ÄR, JAG SVÄR, HON LÅG BREDVID MIG IGÅR KVÄLL INNAN JAG SOMNADE, DU MÅSTE KOMMA OCH HJÄLPA MIG LETA".... Puh, så var det sagt...
M: va>?????
Och sen dröjer det inte länge förrän Moa är här och letar också!
Hon hittar henne bakom en buske! Shit pomfritt! Dagen tonåringar alltså! Vi får sätta lås på fönstren också!

Det var min underbara morgon, annars, så dricker jag kaffe nu, och min puls börjar sakta krypa tillbaka till det där behagliga stadiet som jag hade innan jag upptäckte nattens bravader!

Usch och fy!

Ska till jobbet nu, och ikväll blir det krögers! Mobilbloggar!

Puss o kram


Golfturne´!!!!!

Haha, ja eller vad man nu ska kalla det för. Jag fick ett ryck och kände för lite minigolf, och stackars Enni som aldrig spelat innan fick bara hänga på! Hon tyckte det var roligt dock!
Jag vann iallafall, det är nice! =) haha

nu har jag precis kommit hem från golfen, ätit lite, och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, inte så mycket tid kvar men ändå.. =)
Imorgon har jag inte så lång dag, och ska faktiskt sätta mig på Krögers med några vänner efter jobbet! För dem säger att vädret ska vara fint imorgon också, vi får väl se om det stämmer! Jag vill också vara ledig! *Suck*
sen till helgen när ja är ledig, ja, då ska det regna och sånt skit! KUL!!!!! JA, jag är faktiskt lite bitter! Vilket världsproblem.....

Är så sugen på att bara ta en resa nånstans...men jag har ju San Fransisco att se fram emot, men det känns så långt bort än!!!!!

Trevlig kväll på er

bilder från golfningen kommer här =)







I woke up this morning, the sunshine was shining, I put on my happy face.....

I woke up this morning,
The sunshine was shining
I put on my happy face
I'm living, I'm able,
I'm breathing, I'm grateful
To put on my happy face

Vilken underbar låt! Destinys Child gamla låt, jag älskar den! Man blir så glad av att höra den! En riktig Pepp låt så här på morgonen när livet känns lite extra jobbigt! Haha

Sitter och gör mig redo för jobbet nu, och en lång dag!
Hittade ingen video på denna låten, men här är den iallafall!!!!! =) Ha en underbar dag alla! Puss o kram


20110627

Nu har jag och Emelie varit ute på långpromenad! det var riktigt skönt, vilket underbart väder vi har fått!!!!! Det är mer än välkommet! =)

Har på real housewifes eller nåt sånt skit i bakgrunden, (på grund av att Moa inte stängde av tvn innan hon gick), och vilket skit det är rent ut sagt!!!!! Jag skäms! Hur kan man bete sig så där, dem är ju inte direkt 14 längre..då kan man väl köpa det, men dem är ju mycket äldre än så! Pinsamt värre! Så avundsjuka på varandra, att dem bara orkar?! I dont get it!

Nu tror jag att jag ska sätta mig ner med lite arbete som måste göras, känner verkligen inte för det. men vad har jag för val? Inte mycket.....

Fan vad jag är nojjig? Tyckte någon grejade med låset i dörren, så var det på tvn, hahaha I hope!!!!!

Sov så gott Puss o kram

Hittade en gammal bild från förra året, haha =)



Ute o går med Emelie! ;)

img_1247 (MMS)

Ute o går med Emelie! ;)


God morgon

Yes, nu funkade det att lägga upp bilderna från strand!!!!! =)
Igår segade hela sidan, på alla sätt och vis, så fick ge upp det då!

Vaknade typ kl 5 i morse, och tyckte att det var lite väl tidigt, försökte somna om, gick upp vid 7, och tog en cigg, sen tillbaka i sängen och sov en timme..sen upp igen! Haha, och nu tänkte jag att ja får fortsätta hålla mig vaken!
Tänk att dygnsrytmen kan bli så fucked up pga en utenatt?! Suck

Jaha, nu verkar det ju som att denna veckan ska bli hur fin som helst....SÅKLART att den ska, när jag ska jobba heeela veckan?! Åååååh, jag hoppas det håller i sig över nästa helg, så man kan sola lite. Tycker att brännan lossnar mer o mer...haha jag ömsar skinn!

Efter jobbet idag så blir det nog en gå/joggingtur tillsammans med Emelie! Skönt ska det bli, eftersom i helgen (speciellt igår), inte rört sig mer än nödvändigt..... Nu känner jag att det är dags att komma igång lite igen! Gymmet nästa kankse?! =)

Ha en underbar dag allesammans, hörs senare! Puss o kram


Nytt försök!!





Strand Borgholm

japp, igår var vi på strand! Haha vilken kväll! Hur kul som helst..
vi var 5 tjejer som drog över till öland igår, men vilket tråkigt väder det blev sen då?! Störtskur... som tur var hade vi satt oss inne på Mamma Rosa för att äta lite pizza när den värsta skuren kom..Sen när vi skulle köa blev det inte så mycket regn, och vi hade ju paraply! Hehe =)

Vi hade ju förbeställt en taxi också till kl 3, men tror ni att den dök upp eller ringde? Icke sa nicke! Det var ju roligt... vi fick iallafall ta bussen hem, det kanske var lika bra det, vem vet vad taxin hade kostat?! Bussen kändes dock som en evighet...

idag mår man som man förtjänar...absolut inte bakis, bara jävligt trött! Så nu blir det lugnt framför tvn, eller kanske nån film, ja vet inte?! Nåt tips på någon bra söndagsrulle, anyone?!

Trevlig kväll Puss o kram

försökte lägga upp fler bilder, men det strular...provar igen...





Midsommardagen

Väntar på några vänner och nu börjar jag bli färdig själv, ska hjälpa Enni och locka håret...=)
Så här ser jag ut idag!
Hörs imon

puss o kram



Midsommarafton 2011

God morgon

herregud vilken underbar dag jag hade igår, såå trevligt! Hängde med mamma och Uffe till några av deras vänner, åt potatis o sill, sen sexkamp (tjejerna mot killarna), och sen grillning! Hann lira lite gitarr och piano också! Det var hur kul som helst!
Nu håller jag på och laddar inför strand ikväll! Bussen går typ vid 15 så man får sätta igång snart! Haha

Lägger upp några bilder från igår! Ha en underbar midsommardag allihopa!!!!! =)






VINNARLAFET!!!!!

Midsommarfirande med mamma och inger och e...

img_1220 (MMS)

Midsommarfirande med mamma och inger och en hel del andra!!!!! ;) vi har haft sexkamp och tjejerna vann överlägset! WHO run the world? Girls Girls! Haha gutt! Bilder kommer upp imorgon! Ha en underbar midsommar alla! Puss o kram


Gitarr och sång med sambo!!!!!

godkväll
Moa och jag sitter och lirar lite, hon spelar gitarr och jag sjunger, riktigt nice kväll!! Och underbart avslut på en jobbig arbetsvecka, iofs bara 3 dagar, men ändå.....
dricker lite vin och njuter...

har även hunnit med lite inköp idag när jag var på stan!
lägger upp några bilder på det..=)
det blev ett linne, en kavaj och en typ tröja/kavajliknande , båda kavajerna är i spets, såå fina, på rea och allt!!

Imorgon blir det sill och grill, med mami! =) mysigt

nä nu måste vi fortsätta med gitarrspelet ! Trevlig kväll och sov gott

puss o kram

TRÖTT!!!!!


Fickparkering!!!!!

Hahahaha, igår så var jag och Emelie på maxi och handlade lite innan vi drog hem till mig då, men det var bara det att det fanns EN parkering på hela gatan, och det var en fickparkering...(som förvisso hade rymt MINST 2 bilar....)
hahaha...

emelie: näää, men ja kan inte fickparkera
jag; jooo men kom igen nu...kör upp bredvid den andra bilen....
(jag snurrar på ratten, samtidigt som hon gasar järnet....)
jag: men för helvete emelie, inte så fort...
emelie: hahahahaha
(o samma visa igen.., men hon lyckas parkera med ena däcket på trottoarkanten)....=)
emelie: näää, nu får du ta över
(hoppar ur bilen)
jag hoppar in, lägger i gasen i botten (bokstavligt talat), och får motorstopp hahahaha
emelie dör av skratt utanför.....
jag tror jag får motorstopp 3 gånger, men mest på grund av att emelie står och psykar mig samtidigt hahahaha
lyckas till sist fickparkera iallafall!!!!!

Kände att jag var tvungen att berätta denna lilla incident som för andra kanske verkar smått idiotiskt och talanglöst, hahahaha, men heeey?, det var ju roligt! =)
jag bjuder på den.....

nu sitter jag med mitt morgonkaffe och har bokfört lite, tagit ut lön och sånt där som man måste göra! Så nu är plånkan välfylld!! Haha I WISH!!!!!

Ja just det, det är ju midsommar imon också, har fortfarande inte bestämt mig, men antagligen hänger jag på mamma och Co, jaa mamma, du hade rätt! Grattis! =)

See you later alligators!!!!!


Buddah! Its a hallelujah moment!!!!!

img_1208 (MMS)

Buddah! Its a hallelujah moment!!!!!


Tonade ju håret igår kväll och då här blev...

img_1190 (MMS)

Tonade ju håret igår kväll och då här blev resultatet!! Syns ju inte så bra på bilden men någorlunda! ;) väntat på sista kunden nu, eller kund och kund min mamma ska komma och klippa sig lite! ;) hörs sen kram kram


god morgon

är lite stressad just nu, så ett kort inlägg! Ska till jobbet nu, och jobba jobba jobba!!!!! =) Hehe
la mig på spikmattan igår kväll, och sen deckade jag på två röda...min sambo Moa ringde o sa att hon var på väg hem typ, tror ni jag orkade hålla mig vaken? Näe, märkte inte ens att jag somnade! Brukar man kanske inte göra, men ja kommer inte ens ihåg när jag la mig för att sova! Trött!!
Men inte är jag utvilad för det..haha

Nähe, nu måste jag dra!
Have a nice day!
Puss o kram


hahaha söta ni är!!!!!

vad trevligt att man iallfall vet att man har 2 flitiga läsare av min blogg!! LOL =)
är ju några stycken till, men inte så många kommentarer dock! =)

Anyways, tack Emelie för att du tycker att mitt linne är awesome!!!! hehe

Ja vet faktiskt inte riktigt lilla mamma, haha, jag funderar allvarligt på att bara vara hemma på midsommar.....men sånt kan ju ändra sig snabbt, jag kan vara ganska spontan! Vi får se =)
men det blir ju såklart strand på lördag!!!!! Så midsommar får ju bli lugnt hur som helst, vart jag än är.....

nu har jag gått en långrunda med en kompis, skönt! Är hemma nu och äter toast, det är typ det bästa som finns..toast med en maaasssaaa ost! Gott!!!!!

Ska snart hoppa in i duschen, och tona mitt hår lite...tycker att färgen släppt lite mycket nu, så jag ska bara fylla i lite! Det var ju rätt så ljust under, så det är inte så konstigt att det börjar lysa igenom!

Hörs eventuellt senare, annars imon

puss o kram

KAN NÅGON GÖRA NYA TOASTS TILL MIG????? DE ÄR SLUT.....

Sitter på jobbet och är lagom glad för min...

img_1168 (MMS)

Sitter på jobbet och är lagom glad för min kund dök inte upp! Suck! 2 timmar av tristess!!!!! ;(  Aja snart kommer nästa kund! ;)


Midsommar?????



vad ska man göra på midsommar?? Har fått en del erbjudanden, men jag vet inte riktigt vad jag känner för...
funderar på att sitta hemma, steka en köttbit för mig själv och bara njuta av att vara själv!
Eller så drar jag på någon stor fest och har superkul, eller följer jag med mamma och bara chillar...eller följer med nån kompis till en liten stuga på öland och har det gott!!!!! Jag vet inte??!! Det får tiden utvisa!
Nu är det dags att gå till jobbet, puss o kram

Redo för sängen!

Japp, nu sitter jag redo för sängen.....
har precis varit och tittat på film (Kopps)..tror ja den heter, hos en kompis! Den är så jäävla rolig!!!!! Kan inte få nog! Det var ett tag sen jag såg den nu..
Imorgon måste jag upp tidigt, och jag får INTE försova mig! =)

Skönt med 3-dagars vecka, jag som inte har någon semester i sommar! Jo i september, men jag tycker väl inte riktigt att det är sommar då?!

Sov så gott allesammans! Puss o kram


Regnstorm!!!!!

Kan man ens säga så?? Regnstorm? vet inte, men det lät bra... en kombo av regn och kraftig blåst!!!!!
Ja, det var ju mysigt i stadsparken tills det typ började spöregna....vi drog hem! )=
Trist på min lediga dag, men kan vara rätt skönt att bara vara hemma också, eller?! =)
Skulle hämta ut mitt pass också, men det var så lång kö så jag orkade inte vänta... det är ju ingen panik!

Nu sitter jag här hemma och njuter av att vara ledig, spelar lite piano, just nu håller jag på att lära mig Adele- Someone like you! Det går bra.....= )

Ska nog ta en lång promenad om det slutar regna någon gång!

Lägger upp lite bilder från parken idag, ciao!





Sitter med Elin i Stadsparken och avnjuter...

img_1136 (MMS)

Sitter med Elin i Stadsparken och avnjuter en pastasallad från Kebabben! Kan det bli bättre än så på en måndag?! Tror inte det! :)


Hold your head high gorgeous, they will kill to see you fall.....

.....
har spenderat dagen med mamma hos min älskade brorsson, han är verkligen underbarast!!!!!
sen åkte jag en sväng till pappsen, tog en kvällsfika! Nu är jag hemma, och ska snart dra täcket över huvet och bara sova! Är ledig imon! Skönt!
Jag och Elin ska nog ta en liten picknick om vädret tillåter! Mysigt!

natti




Kockelvan, Krögers, Vallen & slutligen Harrys!!!!!

Goddagens!!
Det blev en lååång kväll/natt igår! Först stylade vi och klippte några ff-spelare, sen drog vi mot Saluhallen och ställde upp våra goodiebags (50 st), och dem försvann fort kan jag lova! =)
Sen gick vi och provsmakade all mat som kockarna med ff-spelare tillagat, röstade och inväntade resultat! Den vi tyckte skulle vinna kom bara 3:a, men det var inte illa! Men smaken är ju som baken, delad!

Vid 5-tiden gick vi till Krögers, mötte upp Enni och sen kom även Elin! Satt där till typ 23.00, ganska länge med andra ord, blev några öl men även 2 strawberry daquiri! Finfint!!!!! =)

Efter mycket om och men, så drog jag och Elin till Vallen, då hade både Enni och Vahida avvikit! Vallen var inte mycket att hänga i julgranen, det var knappt nåt folk, kan bero på det dåliga vädret....men sen dök Ida upp, och vi drog vidare mot Harrys...Det var lite mer drag där om jag säger så!

Slutet gott, allting gott!! Det var sammanfattningsvis en trevlig och händelserik dag!
Nu ska jag snart åka och hälsa på min underbara brorsson! Myyysigt!
Hörs senare!

Puss o kram






Sitter på krögers! Öl mmmm! ;)

img_1127 (MMS)

Sitter på krögers! Öl mmmm! ;)


Kockelvan!!!!!

God morgon
är på väg mot salongen för att styla FF-spelare till Kockelvan som äger rum i Saluhallen kl 13.30 =) Men först ska vi styla varandra lite, det är därför mitt hår ser ut som det gör på bilden, hehe!
sen ska vi stå i saluhallen och dela ut lite goodiebags! Kom dit vettja!!!!!
Det ska bli superroligt...tror att vi ska mot Byttan sen, och sen ska jag möta upp lite vänner och dra vidare ut någonannanstans!!!!! =)
Hinner inte blogga så mycket idag, ska se om jag kanske hinner med ett inlägg från min iphone!

Filmen som vi såg igår heter Love, Sex & Other Drugs! Och den var superbra tycker jag, en mysig kärlekshistoria! Jag älskar hon som spelar huvudrollen, minns inte hennes namn i skrivande stund, men hon är otroligt vacker och en enastående skådespelerska! =)
Hoppas ni får en underbar lördag allihopa!
Puss o kram


Dem kallar mig the feeder!!!!! ;)

img_1113 (MMS)

Dem kallar mig the feeder!!!!! ;)


Jag färgar emelies ögonfransar! ;) söt !!!!!

img_1111 (MMS)

Jag färgar emelies ögonfransar! ;) söt !!!!!


Filmkväll!!

sitter i emelies soffa och hänger, vi har varit och shoppat lite, så var inte planen, men så blev det! =) jag hittade ett par jeansshorts, ett par rosa byxor, och ett linne! 
lyckades övertala emelie att shoppa lite också!!!!! =)

nu sitter vi här och väntar på filmen vi ska se, vilken det nu blir! och äter smarties, marabou och chips! En riktig slapparkväll blir d...verkar som att alla andra ska ut idag, men det blir inget med det för vår del.
Men imorgon blir det nog!

Nähä. nu måste jag vara social, kanske skriver senare, annars imon!

Puss o kram

Jag o Emelie


mina nya shorts =)


Baksmällan!!!!!

hej hej eller god morgon kanske jag ska säga...
ska snart dra till jobbet, men först ska jag spela en trudilutt på mitt piano, roooligt!!!!!
Ska lägga upp en video när jag lärt mig spela hyffsat bra! Innan dess är det ingen som vill höra tror jag, haha..förutom min lilla mamma som jag plågar med videos varje dag! Haha =)

Ikväll blir det nog filmkväll med Emelie, tror inte jag orkar göra så mycket annat, men vi får se, vi får se! Vi funderar ialllafall på att se Baksmällan 2...älskar 1:an!
Ni som inte sett den, SE DEN!!!!!

Nähe, nu skriker pianot efter mig, gotta go!

Puss o kram


Godnatt mina vänner!!!!!

Det har inte hunnit bli något bloggande idag, för det har varit fullt upp från morgon till kväll... Jobbat länge, sen hem och bokföra...och efter det så spelade jag lite piano, har typ lärt mig att spela Rihanna- Love the way you lie!! =) *stolt* Har ju aldrig spelat förr, så jag tycker det är ganska bra faktiskt! Nu ska jag bara lära mig att spela den lite snabbare och med mer taktkänsla kanske, det blir ju lite hattigt när man inte är så säker på noterna! Men skam den som ger sig!

Hur som helst, imorgon blir det jobb igen, så jag får nog snart hoppa i säng minsann.... vet inte vad som händer imon kväll, eventuellt en krögersvända efter jobbet kanske, eller så blir det bara en lugn hemma kväll, slappa lite kanske?! Är ju inte riktigt mig grej, även om jag skulle behöva det..

Jag var ute och gick med Cissi ikväll en sväng också, nja, sväng o sväng, snarare långrunda, det blev 1 o en halvtimme, det var nice...men nu känns det i ryggen! Haha, känner mig som en pensionär.. Man kanske ska byta yrke?!

Godnatt puss o kram SOV SÅ GOTT


WIN-WIN Situation!!!!!

Nu har jag och Emelie tagit en långrunda med hennes honda!! =) Det blev ungefär Kalmar runt! Så nu känner jag att Maxburgaren, pommesen och läsken inte gjorde så mycket...det är en WIN-WIN situation så att säga! =)

Nu trycker vi i oss wingummin också, det är inte så gott, men om det inte finns nåt annat så!

Emelie skulle ju lära mig piano, men det visade sig att hon inte kunde spela en enda låt, så jag får väl ta en pianokurs någonannanstans...nån som känner sig manad?!

Nähä, nu ska jag och Emelie ta en cancerpinne, vi hörs kanske senare!
Puss o kram



Vilket pepp!!!!! :) tack söts Emelie! ;)  ...

img_1053 (MMS)

Vilket pepp!!!!! :) tack söts Emelie! ;)  Är på jobbet nu och väntar på nästa kund! Mitt piano har inte kommit än men jag hoppas snart! Kram


My heart is refusing me.....



Jag diggar verkligen den här låten, speciellt denna version som är acoustic!!!!! =) Enjoy!
Ikväll blir det pianospel, och jag längtar något enormt! =)

Idag har jag INTE försovit mig, vilken tur för mig! Ska på massage//TORTYR kl 9 idag, det är en ondskön smärta! =) haha men det känns alltid såå bra efteråt!
sen jobbar jag från 10-18, så en ganska lagom lång dag!

Bilden till tidningen Fokus blev jättebra, till sist, efter mycket om och men, så vi är väldigt nöjda! =)
Ha en underbar dag allihopa!


Kvällspromenad!

Japp, det stämmer, var på en lång kvällspromenad precis med min kära vän Enni! =) Riktigt skönt gåväder, det var ganska mycket folk som var ute o gick!
Nu är jag hemma igen, och jag ska försöka lägga mig i tid idag, för jag vill inte försova mig igen.. fattar inte hur det gick till? ringde klockan eller inte? kanske stängde jag av den i sömnen? I dont know..
men jag ska prova o lägga telefonen en bit ifrån mig, så jag blir tvungen att gå upp ur sängen och stänga av den, då finns det ju faktiskt ingen ursäkt!

Idag ringde dem från DHL, så imorgon kommer mitt efterlängtade piano, levererat till salongen! Vilken service! =)
Så min kompis Emelie ska hjälpa mig imorgon att lära mig spela lite, hon verkar sitta på en hel del kunskaper! Hehe

Nähe, nu ska jag ta och göra mig i ordning för sängen, ha en underbar kväll alla! '
Puss o kram


Ååååh försov mig idag IGEN! Vad är det för...

img_1052 (MMS)

Ååååh försov mig idag IGEN! Vad är det för fel på mig? Så blir det när man får sitta uppe halva nätterna för att maila diverse återförsäljare!!!!! Så trött på det! Vi skulle tagit kort i morse för tidningen fokus eftersom vi ska styla ff-spelare och kockar till kockduellen på lördag! Så nu får de komma o ta kort i eftermiddag istället!!! Man är ju bara människa! Hörs sen kram


heey

kom precis hem, efter en låång promenad med söta emelie, och sen tog jag en titt på en kompis lägenhet, eftersom jag letar..... får se vad som blir! =)
nu ska jag sova, för jag är trött.
lägger upp några bilder på mina senaste inköp =)

Kram o godnatt

KLÄNNING HM
ROSA SHORTS HM
SVARTA GLANSIGA SHORTS BIK BOK
BIKINI FRÅN HM =)

Elpiano beställt!!

Tja, nu har jag varit och tagit passfoto, såg ut som "hej, kom och hjälp mig", men det är lugnt! Ska inte visa det så mycket, haha
och nu har jag även beställt ett elpiano. jag lääängtar såå mycket tills det kommer! Då ska det spelas!
Har inte spelat mycket innan, men när jag var liten ägde jag en liten synt, haha, men jag har inte lärt mig några noter, men det kommer!
Ska snart mot jobbet nu, hörs sen!

Puss


Pass

god morgon, god morgon
nu ska jag snart dra iväg och fixa ett pass!! Det var på tiden! =)
Hörs senare
kraaam

ROCK´N ROLL YEEEEEEEAAAAAH!!!!! =)

Softarsöndag!!!!!

Hallå, nu är jag hemma igen! Shiiit vilken härlig helg jag har haft, kunde inte blivit bättre!!
Idag vaknade vi cirka 12, hehe, lite sliten var man allt..... sen så drog vi in till stan o käkade på 4Kök, gott! sen åkte vi o hälsade på min farmor, och efter det så tog vi en sväng till hennes syrra som bor i närheten, och hälsade på, var jätte mysigt! =)
Ja, mot stan blev det sen, och en sväng runt Donken! Mumsigt...
nu sitter jag hemma med magen full av mat, läsk och kakor...känner mig en aningens svullen, men det sover jag bort sen.
nu blir det snart bingen om jag ska vara ärlig...
och en annan sak, är det någon som har något tips på vart man köper ett bra elpiano till ett någorlunda bra pris? eller iallafall vilket märke man ska satsa på? Please, help me.....

Puss o kram

Just det! Vi hann svänga in på statoil och köpa ett par pilotbrillor också!!!!! Vad tycks?! =)

Petter på vallen 2011 =)

tjeeena =)
igår var jag och Maria på vallen och spanade in Petter !! Fy faaan vad bra det var, vilket drag!!! =)
var ju tvungen att ta en bild med honom också, så det blev det.....hehe
Synd att han inte spelade lite längre bara...
nu sitter jag och Maria o kollar in alla bilder från igår,, och ska snart bege oss till min lilla farmor! Trevligt, trevligt!!!!!

Sitter o surar över att det är så fint väder idag, och så vaknar man inte förrän typ 12, attans!!
Aja, så kan det gå! Här kommer lite bilder ifrån gårdagen!

Kram kram










Sitter och förfestar med Maria! ;) det bli...

img_1038 (MMS)

Sitter och förfestar med Maria! ;) det blir Petter på vallen ikväll!!!!! Det blir väl jag Maria och en massa 20-åringar!! Haha! Skitsamma säger jag, för det kommer bli grymt! Jobbat idag och sprungit runt på stan, hittade massa snygga shorts! Nice! Lägger upp bilder imorgon från idag! Har inte hunnit ta några än hehe! Trevlig kväll puss o kram


Hey!

läget? det blev inga inlines idag inte.....skitväder! En annan gång kanske!
Har städat lite hemma nu, såg ut som faaan, för ingen av oss har orkat göra något, eller orkar och orkat, vi har inte haft tid heter det!
Efter jobbet gick jag in till stan en sväng för att vänta på Anna Banana som fortfarande jobbade, köpte mig ett par träningsbyxor, och lite smått o gott, får lägga upp bilder imon..... Sen så köpte vi hamburgare & pommes på kebabben, finfint!! Somande nästan efter det, men icke, vi gick vidare hem till mig och kollade igenom alla bilder vi tog, haha, fick sig ett o annat gott skratt!! Lägger upp några fulbilder här...måste nog gå o lägga mig nu, för imorgon blir det jobb igen. funderar på att gå o se Petter på vallen imon?! Skulle faktiskt va niiice.....

Sov så gott





Bläääää-väder!!!!!

Usch vilket tråkväder det blev idag då, och kallt också!!!! Brrrr.....
Aja, får väl se det positivt då jag ändå ska stå inne och jobba hela dagen.....hehe, hade varit jobbigt om solen sken och det var supervarmt! Igår var det ju riktigt kladdigt och kvavt, typ 50 grader inne på salongen! Det behövdes nog lite åska... =)
Ikväll efter jobbet ska jag träffa min kära vän Anna, vi ska åka inlines, om vädret tillåter!! Håll tummarna för inget regn!!!!! Sen ska vi kolla igenom bilderna som vi tog för några dagar sen, hon har ju inte fått se dem än! Sen kommer det nog upp lite bilder här efter det.....
Ha en underbar dag !!!!!
Puss o kram


TOBLERONE!!!!!

Tjenixen
lång dag på jobbet idag igen, slutade cirka 19.30, och efter det så åkte jag till mina kära gamla vän Martina och hennes goa lilla bäbis Klara!!! =) Blev bjuden på tacopaj och sallad, sååå gott! Sen tog vi en långpromenix!
Och glömde berätta att jag fick 2 stycken jääättestora Toblerone utav min kollega som jag var barnvakt åt...asså nu lät det konstigt, inte att jag var barnvakt åt henne, men åt hennes barn!!!!!
Plikten kallar = sängen skriker efter mig!
Godnatt

GESCHLAAAAKKKKT!!!!! Hehe =)

Min nya hårfärg!!!!!

God morgon på er! Nu har jag tagit en bättre bild på min nya hårfärg..... Jag trivs väldigt bra faktiskt, igår var det en chock eftersom jag varit så ljus i ett helt år nu, och till detta mörka!!!!! Men nu har jag vant mig, jag har ju faktiskt varit mörkare förr!!!!! =)

Igår färgade jag min kompis som var på besök från sthlm, och sen fick min frisörkompis Cissi då som jag sa färga mitt hår, vi var nog inte färdiga före kl 21.00. haha,
då var jag dödshungrig, så jag tryckte i mig max!! GOTT!! Sen tog Cissi och jag en låååång promenad på kvällen, så himla varmt och skönt! Vi var hemma typ 23.00!!! Men det var fortfarande hur skönt som helst ute!
Nu ska jag göra mig i ordning och dra till jobbet snart, hörs senare!
Puss o kram


Godkväll!!!!! =)

Idag fick jag ett ryck och bad min frisörkompis Cissi att färga mitt hår!!!!! Så här blev resultatet, hiss eller diss????? =)
Bilden är liiite mörk, men jag tar en bättre bild imon!
Godnatt =) =)


Good morning sunshines!!!!!

Morgon igen och nya tag! I morse så fanns kaffebryggaren hemma igen, skönt! Fick faktiskt huvudvärk igår, vet dock inte om det beror på kaffet eller åskvädret som låg i luften! Eller min störda nacke som inte vill ge sig! )=
Nu har jag iallafall druckit en stor kopp kaffe, GUTT!!
Ska snart dra mig mot jobbet..... Det är fortfarande sjukt mycket att göra, och det är sååå skönt! Det är det bästa, när det är fullbokat, så man vet redan dagarna innan vad man har framför sig i veckan! Då är det lättare att förbereda sig mentalt, tycker jag!

Ikväll hade jag tänkt träna, men det blir nog inte så, jobbar till 18, sen kanske jag ska klippa o färga min kompis också, och då blir det ju ganska sent! Ska eventuellt få träffa hennes söta lilla chihuahua som hon har skaffat nyligen! Läääääängtar!!!!!

Nu måste jag dra mig, hörs senare! Kram


Godkväll mina damer och herrar!

Hehehe, shit vad jag har JOBBAT idag! Men det är som sagt gutt att det är mycket att göra...
efter jobbet så gick jag in till stan och träffade min vän från sthlm! Vi satte oss på krögers och drack några glas vin, hur trevligt som helst! =) Och nu är jag hemma igen och är sååå trött. så jag ska faktiskt se till att lägga mig nu! Återkommer imorgon bitti!
Sov så gott natti natti


Hola

god morgon =)
I morse när jag steg upp längtade jag sååå efter kaffe, så jag gick ut i köket och skulle fixa lite, till min besvikelse så fann jag att Moa hade glömt termosen (kaffebryggaren) hos sin kompis!!!!! ÄNNU en gång! Det gjorde hon nämligen igår också! Åh vad underbart! En morgon till utan kaffe!!!!! )= Sitter och svär för mig själv! Tänk vad beroende man är av lite koffein så här på morgonkvisten! Aja, bara att bita ihop och vänta tills jag är på jobbet, då ska det drickas kaffe! Alltså det är inte så att jag just nu har värsta abstinensen, men jag VET att om jag inte dricker kaffe så kommer huvudvärken så småningom, och det minsann är INTE roligt!!!!!

Idag ska jag jobba igen, ska bli ganska roligt ändå, det är ju trots allt inget sommarväder idag, TUR DET! Annars hade jag nog mått dåligt, instängd på jobbet och allt! Sen så kliar det även i mina kreativa fingrar något enormt!
Men en annan kreativ sak som jag har snöat in på är att skaffa mig ett elpiano, eftersom jag älskar att sjunga, och jag älskar pianospel! Dock kan jag inga noter, men jag tänkte lära mig från grunden nu! Det är aldrig för sent, eller?!

Nähä, nu ska jag göra i ordning det sista innan jag drar mot jobbet! Hörs senare!
Ikväll ska jag nog träffa en kompis som kommer på besök från sthlm, trevligt, trevligt!!!!!

Puss o kram


20110606

Godkväll!!
Idag har jag och Anna stekt i solen igen, gutt!! =) Efter det så tog vi en runda på våra inlines, och sen drog vi ut i skogen och fotograferade en massor! Det var superkul! =)
Tänkte att jag lägger upp några bilder från båda inlinesåket och fotograferingen!
Trevlig kväll!
Kram










Kalmarsundsparken!

Japp, nu checkar vi snart in på kalmarsundsparken!! Sol & bad och kanske lite spel!
Sista dagen ledigt nu, sen är det en 5-dagarsvecka på jobbet som väntar! Suck! Man blir ju bortskämd.....=)
Hör senare
puss


SOL, VIND & VATTEN

Hallå där!!! Vilket fint väder vi har haft heeela helgen, fantastiskt! Nu hoppas vi att värmen är här för att stanna!
Har legat på stranden idag hela dagen, sedan blev det en inlines runda med lilla Anna! Det gick riktigt bra idag tycker jag! Sen skulle och Emelie gå en långrunda, vilket slutade med en TRE timmars lång runda! Tror ni att jag är slut eller? Svar: JA! Men herregud så skönt det känns......eftersom jag egentligen hade tänkt träna i morse,..men det blev inte så. Gjorde mig i ordning, traskade bort mot gymmet, och så är det STÄNGT??????? What da f*ck????? Varför är det inte öppet en söndag kl 10.00?? Vad tror dem egentligen? Alla är väl inte ute och super sig redlösa en lördag, så de inte kan träna söndag morgon?? ELLER?
Tycker det är grymt dåligt med såna öppettider, men jag får väl skylla mig själv som köpt kort där då?! Jaja!

Satte mig precis vid datorn, och nu känner jag hur mina ögonlock sakta pressas neråt, Ofrivilligt! Jag vill inte sova redan, sova kan man göra när man är död!
Men jag får väl lyssna på signalerna, och hoppa i säng nu!

Sov så gott

(En bild från när jag var i New York i vintras!!!!! =) =) Sweet memories.....


Brännboll!!!!!

Tja tja!
Har varit dålig på att uppdatera, men det får jag skylla på det fina vädret! Fullt upp hela tiden! Men jag har faktiskt mobilbloggat, men på något konstigt vis så har det inte dykt upp! Får kolla upp det!
Igår var iallafall jag och anna o mamma o solade på öland! Mysigt! Det var såå varmt, men nu har man fått lite färg iallafall!!!!! =)
Sen så drog jag och spelade brännboll med ett 30-tal personer, hur roligt som helst! =)
För att sedan dra vidare till Harrys, gick dock hem rätt tidigt! Men det var helt okej! Nu bär det av till stranden igen, uppdaterar mer ikväll! Lägger upp lite bilder!

Kram Kram

På väg mot brännbollen!!
Gör mig i ordning efter brännbollspasset! Hehe
ON THE DANCEFLOOR!!


Sötaste Moa visar kalmar slott för er som ...

img_0939 (MMS)

Sötaste Moa visar kalmar slott för er som ännu inte har upptäckt det!!!!! ;) drömmer mig bort o fantiserar om hur det hade varit att bo där och typ växa upp som prinsessa! Haha! Och jag inser snabbt att nej!, inget för mig! Det måste vara sjukt tråkigt att vara prinsessa/drottning osv..... Alla dessa krav! Och hela framtiden utstakad steg för steg! Gud nåde den som strider mot normerna! Nepp! Har det bra som det är! Natti


Shopping!!!!!

Hej hej

idag har jag shoppat lite, ja faktiskt väldigt lite!! Hittade ett par söta shorts på HM, blommiga!! Dem blir nog fina nu när vädret tillåter shorts! =)

Var hos min pappa och hans fru idag och grillade lite, och så firade jag att hon fyllt år, hon fick schampoo o balsam, trisslott och en jättefin blommig sjal! Hon blev såklart jätteglad! Efter grillen så åt vi glass och suuupersöta pyttesmå jordgubbar från Skåne, så gott med jordgubbar!! =)
Sen så fick jag en underbar blommig filt av pappas fru, inte som hon hade köpt till mig...men hon skulle ge mig den för att jag frös, (vi satt ute), och då sa ja.... åååh vad fiin!!!!! Då sa hon att jag kunde få den!!!!! Lyllos mig!!

Här kommer bilder på shortsen och filten!
Trevlig kväll allihopa, hörs imon!!!!! =)



Dress of today!!!!!

God morgon, här kommer en dagens..... Måste gå och jobba nu!
Kram


Godkväll!!!!!

Har varit dålig på att uppdatera idag känner jag, men det var ju så himla fint väder!! Vaknade klockan 7 av att min kompis ringde o väckte mig, trodde jag hade försovit mig igen, och fick värsta klumpen i magen, men nej, det hade jag inte!! Hon skulle bara säga att dem haft möte typ hela natten, och att hon inte pallade komma o fixa håret! Och jag hängde inte läpp för det, jag jublade och slumrade till i sängen igen, skönt att få sova!! Sen ringde mamma o väckte mig kl 12, BRA mamma! då kom jag ju upp, för det var superfint väder, så man kan inte ligga inne hela dan inte! Tror inte jag hade vaknat utan henne, hehe!
Iallafall så blev det ju en sväng ute igår, drog till krögers med Enni och tog en öl eller två, sen vidare mot Harrys, mötte upp Anna o kalle, sen kom det fler, och kalaset slutade kl 01, för då drog jag hem och sov! Orkar inte mer.....
Idag har jag solat hela dagen med Cissi, det var hur skönt som helst. Beställde pizza, sen blev det en promenad!! Sen drog vi hem till mig och kollade film, och ja, nu är det kväll igen!
Och imorgon är sista dagen jag jobbar för den här veckan, sen är man ledig i TRE HELA dagar, shit va nice! det blir sola som gäller i helgen, om det fortfarande är fint väder! HOPPAS HOPPAS!
Här kommer två bilder från igår,
natti natti


Jag och September (Anna) =)

Hemma!!



Tja

Kom precis hem från min utekväll!! Det blev en liten sväng iallafall, tyckte att det var såå underbart väder att jag kunde inte låta bli att gå ut och ta en öl! Det var supertrevligt! Men nu ska jag äta lite, sen måste jag sova så att jag inte försover mig imorgon igen,...lovade min kompis att fixa hennes hår imon istället, även fast jag var ledig! Vad gör man inte när man ställt till det?!
Sov så gott

If you dream it you can live it!!!!

img_0963 (MMS)

If you dream it you can live it!!!!


Im wishing on a star.....

img_0958 (MMS)

Im wishing on a star.....


20110601

Så här ser jag ut idag!! =)


Försovit mig!!!!! Hjääääälp!

shit, jag har försovit mig, jobbigt läge!!! TUR att det var en nära vän som skulle komma till mig klockan 8 och ingen annan!! Jag skäms rejält! Telefonen ringer 5 över 8, och hon undrar var jag är? Ja ba vad är klockan??? Hon: 5 över 8, jag; aaaah paniiiik...och så springer jag upp som en yr höna och vet inte vart ja ska börja, sen inser vi båda två att jag kommer aldrig hinna fixa hennes hår nu ändå! Hon är typ svarthårig och vill ha blont, och det tar sin lilla tid!!!!! Men jag känner mig som en stor idiot!

Så nu kommer jag väl känna mig stressad hela dan! Det värsta är att jag sa till henne igår, du får inte försova dig, för jag går inte till jobbet vid 8 och så är du inte där!!!!! Och sen är det JAG som försover mig, vilken mupp jag är!
Jag får försöka klämma in henne en annan dag, eller typ ikväll efter 19 om hon kan! ÅÅÅÅH
Dålig start på morgonen!

Hörs senare, nu ska jag dricka kaffe !!

RSS 2.0