Oliver 1 år

godkväll

nu har jag varit på barnkalas! Oliver fyllde 1 år idag, så stor han har blivit! Tiden går läskigt fort.....=)
Han blev så glad för alla sina presenter, men den bästa han fick var nog ändå hans Bobbycar! =)



Hur söt får man va???!!!! =)

sen fick han lite tårta.....



och han åt med heeela kroppen..... =)



sötast på jordklotet!!!!!

Efter vi varit där var pappa och jag förbi en sväng hos farmor och Jose, så mysigt att hinna träffa dem också! Köpte lite blåbär från en söt granne som hade plockat, och tänkte göra en paj till eller två, och eventuellt lämna en till mamma, som uppskattade den mycket! Men det får bli på tisdag, när jag är hemma igen... Fick flädersaft som farmor gjort också,.MMMMM =) så gott!!!!!

Imorgon bär det av mot Liseberg, så jäääkla kul det kommer bli!
Så nu har jag hunnit plocka lite här hemma, och tvättat lite, bokfört lite, diskat lite osv osv.....och nu ska jag snart dra till Anna. Sover där inatt igen! Lika bra, eftersom vi ska upp typ kl 5 imon. USCHA!!!!!

Nähä, nu måste jag ta och göra mig i ordning, kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig imorgon, svårt när man inte riktigt vet vad det blir för väder...tänkte iallafall ha med mig ett ombyte, IFALL det regnar, så man slipper åka hem i dygnsura kläder!!!!!

Imorgon blir det nog inget bloggande, kanske från bilen, men inte sen, för då ska det åkas! Hoppas ni får en underbar dag imorgon!

Puss o kram

Håll TUMMARNA för oss att det blir fint väder imorgon!!!!!


20110731

Hej på er
har varit dålig på att uppdatera gårdagen, men jag har inte varit hemma!
Var hos Anna igår och såg film, vi såg "how do you know", och den var skruvad, men helt okej! Rolig, men väääldigt originell! =)
Nu har jag lite bråttom för jag ska iväg på Olivers 1-årskalas, och känner jag min pappa rätt så kommer han vara en kvart tidigare än han sagt, så det gäller att vara förberedd! Haha

Men ha en underbar dag, så hörs vi senare.
Puss o kram


20110730

god morgon kära läsare

Katten har dåndamp och vill riva på allt!!!!! vet inte vad som flugit i henne, hon är lite känslig för förändring tror jag! =) Men hon lugnar väl ner sig...
häromnatten flög hela gardinnen i sovrummet i golvet, tror ni att jag blev rädd eller? haha

nu ska jag snart in till stan och träffa Maria, vi ska bara kolla lite affärer, men jag ska inte shoppa något! ABSOLUT INTE! Jag får inte! =)

Ikväll blir det filmkväll hemma hos Anna, och sen slaggar jag där, och imorgon till min brorson som fyller 1 år! MYS!

Känns som att hösten är på ingång, trist.....
ha en bra dag och vi hörs senare
Puss o kram


Kollektiv.....

ja numera lever vi i ett kollektiv här hemma, riktigt mysigt! =)
nu har vi både moas, mina och dannes grejer här hemma, och det står grejer överallt.....
mitt forna kontrollbehov är som bortblåst, och jag kan inte hitta det någonstans! I detta kaos finns ingen plats för såna egenskaper...så nu säger jag adjö till det så länge....., tar en paus! =)

Nä men skämtosido så är det ganska mysigt i detta lilla kollektiv vi har, man känner sig sällan ensam, och det tycker jag om...Jag är ganska sällskapssjuk...Haha ni som känner mig vet!!

Anyway, kom precis hem från emelie, vi har kollat på film, vi såg "girl interrupted" (svensk titel: "stulna år").
En gammal film, som jag bara älskar! Men varje gång jag sett den hamnar jag i någon slags dvala, och börjar fundera över livets stora frågor, fördjupar mig i mina tankar och känner mig en aning låg. Dock brukar det släppa dagen efter, så nemas problemas! =)
Låten i filmen "downtown" är min och Moas låt! Sjukt bra.....

Sov så gott puss o kram



I cant stand the rain.....

against my window!!!!!

Usch och fy, vilket väder det blev! Har det inte regnat tillräckligt nu eller? PLEEEASE!
Skulle gått in till stan och träffat emma, men vi hoppade det...hur mysigt är det att sitta på en uteservering i detta väder?! Inte särskilt.....
Så nu blir det en lugn hemmakväll, och eventuellt en promenad med Anna! =)

En annan sak, beställde hem ett par FAKE skinnbrallor igår, från Nelly! Sjuuukt snygga! =)
Men dem kommer inte förrän på måndag....
men kolla in länken: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/byxor-shorts/nelly-trend-917/oh-my-pants-917121-14/
Lääängtar tills dem kommer! =)
Hörs senare ! Puss puss


20110729





det var ett litet bildspel från ett par år tillbaka....Anna och jag hade roligt, haha =)
ganska låg nivå på humor, men efter ett par öl och ett par glas vin och en asrolig kväll, så kan det inte annat än sluta så här! Haha =)

Hej och god morgon

jag är uppe med tuppen idag!! haha =) känns så iallafall....
ska snart gå till jobbet faktiskt, det är mycket att göra idag = KUL!

I helgen, lördag, ska jag hänga med söta Anna som är med i mitt lilla bildspel, hon är ensam hemma...alltså pojkväns-fritt, så det blir nog att glo på film eller nåt sånt! Ingen fest för min del iallafall! =)

Får se vad som blir ikväll efter jobbet. Ha nu en underbart trevlig fredag, puss o kram


Tjejmiddag hos Sofie

Godkväll =)

Nu har jag och Cissi varit på middag hemma hos Sofie och lilla Melanie! Sofie bjöd på kyckling mango med ris, så gott! =) En riktig mästerkock! Sen drack vi kaffe och snackade skit i några timmar! Trevligt! =)

Nu sitter jag här hemma och är astrött, ska nog gå och lägga mig tidigt..som jag brukar säga, fast det aldrig blir så! Haha

hur som, jag köpte en gunghäst till min underbara brorson! Den är sååå fin, ska lägga upp en bild så fort jag fotat den! Har för tillfället "gömt" den uppe på hatthyllan, för att lilla Stella (kissen) inte ska nå den..... eller når gör hon väl om hon tar sats, haha, men jag tänkte undvika det så gott det går..det är ju cellofan runt, och det tycker hon säkert är jättekul att leka med! Håll tummarna för att hon inte hoppar upp!!!!!

Imorgon är det fredag, NICE! ska eventuellt träffa Emma, en gammal jobbarkompis imon kväll! Vi får se vad som händer.....
Ha nu en trevlig kväll och sov så gott! Puss o kram

Maten som Sofie bjöd på =)




Ångrade mig och tog en bild på hästen iallafall, =)



20110728

God morgon kära läsare! =)
Sitter som vanligt med mitt morgonkaffe och försöker vakna till liv!
Sov inte jättebra inatt.....
Skulle ju som sagt ta det lugnt igår kväll och kanske se någon film eller så, men det blev inte så!!!!! Nä, jag gick hem till lilla Emelie istället, tog med mig glass, och så gjorde vi milkshake på hennes blåbär! Fy fan vad gott det var! Hon bjöd även på geisha, mmm! =)
Alltså, hon vann ju typ 4 kartonger med choklad när hon var på liseberg häromdagen, LYLLO!
Jag ska också vinna! Haha

Hur som helst, tack för fina kommentarer! Blir så glad när nån kommenterar! =)

Här kommer en bild på shaken från igår, och mig då..haha =)

Jag ser helt färdig ut på bilden, haha, men jag bjuder på den! Klockan var faktiskt 23, borde sova då! =)




Mina nya converse, vad tycks om dem?????

Ikväll ska jag till Sofie, som bjuder på middag, ska bli sååå mysigt, mobilbloggar kanske då!
Puss o kram

Larmgatan 10

Godkväll

kom precis hem ifrån stan, har suttit med Cissi och Danne på Larmgatan 10 och ätit lite! Drack ett glas vitt, men det var svårt att få ner....Blev bara ett halvt om jag ska va ärlig! =)
Jobbade aset idag, och efter det gick jag in till stan och kollade present till lilla Oliver, hittade lite smått och gott. Men ska nog köpa en gunghäst till honom också! Det får bli på lördag, hann inte riktigt innan dem stängde idag!

Är ganska trött nu, men överväger en kvällspromenad..... men det är inte roligt att gå själv så jag kanske struntar i det! Jag har skaffat mig ett par nya converse också, kornblå är dem! Skitsnygga, ska fota dem och lägga upp en bild imorgon!

Nu blir det lugnt framför en film kanske?! =)
Trevlig kväll
Puss o kram


20110727

hej alla glada!!!!!

min paj blev helt sjukt god, och alla som fick smaka var nöjda! =)
så jag får nog ta mig en runda igen och plocka blåbär, så jag kan göra en paj till! Det räcker ju inte så långt...man behöver ungefär en halv liter till en paj, och det tar tid att plocka!
Kanske skulle skaffa en riktig blåbärsplockare, haha, det ska tydligen finnas.....

sitter här och försöker göra en header, men bloggen krånglar idag och vägrar ladda upp bilder..
så jag antar att jag får vänta tills senare och prova igen!

Nu är det fullt ös på jobbet igen, och jag har massor att göra, KUL!

Längtar sjukt mycket till måndag, när vi ska åka till Liseberg! Det börjar närma sig.. börjar redan nu få ångest över atmosphere! =)

Ha en underbar dag
puss o kram

Jag och mitt morgonkaffe =)

Blåbärspaj!

Godkväll
Just nu sitter jag och väntar på Angelica, som kommer snart =) Jippie!
Jag har bakat en knäckig blåbärspaj, som ser helt fantastiskt god ut! Har smakat lite från sidan, och den smakar SUPERGOTT!!!!! =)
Här kommer en liten bild på mitt mästerverk!
Ha en fantastisk kväll, det ska jag ha!
Puss o kram


20110726

good morning

sitter med mitt hederliga morgonkaffe, har precis käkat frukost, och är redo att gå snart!
sov som en gris inatt, och när klockan ringde ville jag bara snooza, men det gjorde jag INTE! För då vet vi alla vad som händer.....man försover sig! =)

ikväll ska jag baka knäckig blåbärspaj, och så ska jag träffa min kära vän Angelica när hon slutat jobbet ikväll, tror vi skulle ta en promenad!

Nu måste jag röra på mig, ha en underbar dag!
Puss o kram

hur underbar får man vara egentligen? Vilken man! Hans tjej var med om en olycka, och han stannar kvar vid hennes sida! *rysningar*


Adressändring och visum

ja, det är vad jag har sysslat med ikväll! Ansökt om visum för att få åka till USA, och adressändrat till min nya lya som jag flyttar in i snart! Skönt att ha detta gjort, eftersom jag snart åker iväg..... =)
Tycker dem har ganska intressanta frågor när man ansöker om visum till Usa, haha, om man har varit inblandad i spioneri, eller typ om jag har kidnappat någon, eller om jag går och bär på exempelvis gonorre????? Hahahahahaha helt sjuka frågor! TUR att jag kunde svara NEJ på alla dem frågorna, LOL! =)

Hur som helst, efter jobbet idag så var jag och hälsade på hos min gamla kompis Martina, det var mysigt att träffa henne och hennes lilla flicka på ett år =) så sööt!!!!!
Vi tog en kaffe, och sen bestämde vi oss för att plocka blåbär, MUMS! Plockade iallafall en halv liter, mer orkade vi inte! Händerna var helt blåa efteråt, mys.....
Tänkte att jag skulle prova på att baka en blåbärspaj imorgon eventuellt! OM jag hinner..... =)

Nu ska jag bara ta det lugnt, innan jag ska sova....sov så gott på er!

Puss o kram


20110725

God morgon
är ungefär lika trött idag som jag var igår! haha
sitter nu och försöker vakna till liv med mitt morgonkaffe..... =)
Igår kväll kom ju emelie som sagt, och vi såg BAKSMÄLLAN 11, hon lurade mig och sa att hon inte hade den filmen, men det hade hon som sagt, så jag blev asglad! Sjuk film, men helt klart värd att se! =)
Så hade hon köpt med sig en stor marabou, och två tom&jerry påsar, söt! Kändes som när man var litet barn, och fick lördagsgodis! Haha =)

Vill tillägna en liten tanke åt Amy Winehouse, hon var grymt duktig, och en av mina favoritartister! Men som togs ifrån livet alltför tidigt, tragiskt.....
Här kommer mina favvolåtar med henne..... kunde inte bestämma mig för bara en..... =)


20110724

Tja bloggen

har varit sjukt trött idag, därav inget bloggande! Haha
var ute igår, först var vi hemma hos Enni och åt tårta, sen drog vi till maria och åsa och fortsatte festen.
vidare mot Harrys, och slutligen Bistro bra...ja en lång kväll kan man säga. =)
Idag mår man som man förtjänar...

Drog in till stan på förmiddagen och åt en gyrostallrik på athena, MUMS!
Sen en promenix med enni, och nu väntar jag på emelie, vi ska dra en tjejrulle och bara chilla, och eventuellt äta en massa choklad! Troligtvis! Hehe

så ha en trevlig kväll alla, hörs imon. puss o kram







Tja

sitter och dricker en öl, och ska snart dra hem till Enni! =)
Ägnar mina tankar åt alla offren i Norge och alla som förlorat någon nära, fy så hemskt! Vilka sjuka människor det finns!


Powerwalk!


Så här brukar jag se ut när jag är ute och powerwalkar! =)
Kom precis hem ifrån en långrunda, och nu ska jag hoppa in i duschen och ladda för ikväll!
Present till Enni är fixad, och så får vi se vart kvällen bär av!

Bloggar eventuellt senare ikväll, .....innan jag går iväg, annars hörs vi imon!
Puss puss


20110723

God morgon! =)

Har precis gått upp, hade inte så mycket val då Stella (katten), fick dåndamp och klöste mina fötter, hoppade på min mage, bet i sladdarna och for hej vilt fram och tillbaka genom sovrum och vardagsrum! Så nu har jag gett henne mat, dricker mitt morgonkaffe, och funderar på om jag ska städa.....Vilket det nog får bli!

Vädret idag är ju helt okej, så det blir nog en promenad lite senare...och ikväll ska jag till Enni och fira henne.. Det blir kul! Blir nog lite utgång då..

Hörs lite senare, ha en underbar dag! Puss
Enni och jag =)

Godnatt

kom precis hem ifrån Emelie...=)
Vi har varit på bio ikväll, och vi såg bridesmaids, tror jag den heter?! Den var bra tycker jag, inget AHA upplevelse, men rolig och lättsam! =)

Sen drog vi hem till E och tittade på sex & the city, och glass med blåbär och bara chillade...
sen när jag skulle gå hem kom störtskuren, UNDERBART! Verkligen.....
jag behöver inte duscha på en vecka nu, så genomblöt var jag när jag kom hem!
Nu är det sängen som gäller!

Sov gott mina vänner =)

Genomdränkt!!!!!

Sitter hos Emelie och äter glass och egen ...

img_1397 (MMS)

Sitter hos Emelie och äter glass och egen plockade blåbär! Mums! ;)


Haha hämtade mitt pass idag, och som vanli...

img_1395 (MMS)

Haha hämtade mitt pass idag, och som vanligt ser man ut som sju svåra år! Man kan ju tro att man sett döden i vitögat med den blicken! Haha men so what?! Det är bara ett pass! Haha puss på et


NELLY-REA!



OMG!!!!! Nelly har världens jävla rea, och så sitter jag här hemma och måste spara pengar! Synd om mig faktiskt! Hahaha Jag vill också shoppa....)=
Men jag fick iallafall en ursnygg/söt topp av Helena häromdagen, som ni ser på bilden, som för övrigt har sämst skärpa EVER, ni får nöja er med den.....
Visst var den fin? =)

Idag blir det jobb igen, ska sen se om jag hinner hämta mitt pass innan dem stänger..... Vet inte när polisen stänger faktiskt? Sen ska jag in till stan och försöka hitta en present åt lilla Enni som fyller hela 25 år! Stor tjej nu! Haha=)

Ha en bra dag alla!
Puss o kram

Bokföring.....

hej, har suttit och bokfört i 5 timmar nu typ, och försökt lokalisera ett fel, har äntligen löst det!
Tänk er själva att sitta med flera A4-sidor med bankutdrag och öppet bokföringsprogram och bara checka ALLT! Hemskt jobbigt, och nu är jag aptrött! )=
Ingen rolig kväll alls..... Det är i såna här stunder som man önskar att man inte hade eget företag! Men sen finns det stunder då jag bara älskar det! Varför föddes inte jag med miniräknare i huvet?????

Anyways, nu ska jag försöka sova, kanske avrundar kvällen med spikmattan! =)

Sov så gott mina vänner

Puss o kram


Kommentera!!!!!

God morgon

gud vad ni är dåliga på att kommentera!!!!!
Gick nyss upp, sitter och dricker mitt morgonkaffe! =) Jag tog faktiskt ledigt igår också, var dock dålig på att uppdatera gårdagen som ni kanske märkte! Jag chillade nog hela dagen, fast tog en långrunda med Emelie på eftermiddagen/kvällen! Sen drog vi till Maxi, köpte ett kilo lösgodis var, drog hem till henne och kollade första säsongen av Sex & the city! Jag bara ÄLSKAR den serien! =)
Vi får se när nästa säsong blir av, hon har ju hela boxen! Åh, vad jag önskar att jag också hade det! Ska investera i det längre fram tänkte ja..... man kan aldrig se för mycket av dem avsnitten!

Idag blir en lång jobbardag, börjar halv 10 och slutar cirka 19.
Hade tänkt gå på marknaden men det blir det ingen tid över till idag, kanske imon?!
Är det någon som ska på kalmar marknad????? =)
Ha en underbar dag nu! Puss o kram

Trött tjej!

Lilla Puben

God morgon

Igår blev det en sväng till lilla puben på kvällen, där mamma och Uffe satt! =) Trängde mig in, och lyckades få ner två glas rose! Det räckte! PUNKT.
Så det blev inte så sent, gick hem vid typ 22 tror jag, så det var inte så jobbigt att gå upp idag! =)

Nu ska jag snart dra till jobbet, och idag kommer min söta vän Anna och ska fixa håret hos mig, det är alltid skönt att börja med någon man känner!

Vad ska ni andra göra idag? Berätta då!

Puss o kram




Beachen!!!!!

Japp, det blev beachen idag! Så skönt! Har till och med badat tre gånger sammanlagt, dock inte doppat huvet, men ändå! Är stolt över mig själv! Haha =)

Här kommer lite roliga bilder.....

Emelie tar sats!!
Epan tar sats!!!!!
och jag tar ett kärringdopp!!!!! =) haha
Emelie och jag myser! =)
Vi gör någon slags workout, eller nåt?!
Pusskalas!!!!! =)

Nä, nu ska jag göra mig en frappe och njuta av eftermiddagssolen på balkongen! See you later!

Puss o kram

Ledig!

God morgon

tar ledigt idag, dött på jobbet och fint väder ute! What else to do? Man får ju passa på! =)
Så nu får jag se vad som händer, funderar på stranden, om det är någon annan som är ledig och har lust! Annars får jag väl gå och lägga mig på någon strand själv! Kan också vara skönt!

Grym låt av en grym tjej som jag ska se i oktober, LIVE!!!!! =)




20110718

Godkväll

Jag somnade nästan i sängen!!! Så trött är jag! Gick upp precis, och tänkte hålla mig vaken iallafall en timme till! haha
blev ingen promenad, var alldeles för trött som ni förstår!
Tryckte precis i mig 1 liter glass ungefär, men chokladsås! Haha Satt fint! =)
Nähe, mina vänner, soffan kallar! Trevlig kväll alla

puss o kram


Faderskapstest

NEJ, jag är inte gravid, och undrar vem pappan är!!!!! Ville bara försökra er om det... =)

Hej och god morgon!

Har tagit mig sovmorgon idag, välbehövligt!!!!! =) Eftersom jag jobbar till 20 ikväll! Det blir en lång dag!
Sen ska jag träffa Enni efter jobbet och ta en promenad, vi får se om jag orkar då! =)

Kom och tänka på en sak häromdagen när jag sa till en kund, att Melanie är jättelik Sofie..... Då sa min kund, jaha, vad konstigt, annars brukar små barn alltid likna pappan..... MEN jag tror att Melanie var ganska lik sin pappa i början.. Och jag har en egen liten teori varför det är så... Alltså, förr så fanns ju inget som hette faderskapstest, så Gud gjorde som så att alla nyfödda ser ut som sin pappa, som en slags bekräftelse på att barnet är hans!!!!!
Jag menar, i princip ALLA nyfödda ser ut som sin pappa, hårfärg och så kanske inte, men drag osv..
Håller ni inte med mig?
Och det måste ju finnas en anledning/mening till varför det är så?! Likväl som att tigrar är randiga, jorden är rund och att himlen är blå! Vad tror ni? Tell me!

Lite flum så här på morgonkvisten!

Ha en underbar dag nu

kram




Bokföring!

Godkväll
blir inte klok på all bokföring! Det blev inget borgholm idag, för jag kände att jag var tvungen att satsa lite på bokföringen, plus att jag var tvungen att inhandla en extern hårddisk till företaget! Det blir ju en del som man samlar på sig, och det måste ju lagras någonstans på ett säkert ställe! Hur kul vore det om allt bara försvann???? INTE roligt!
Nä, så se till att skaffa en extern hårddisk, om ni inte redan äger en!

Nu sitter jag här och för över lite bilder, det tar sin lilla tid! Men snart så! =)

Ha en trevlig kväll
kram


20110717

Hej!

Har sovit till klockan 12 idag! Sen kom Moa hem och då vaknade jag till liv, gutt! =) Annars hade jag nog lätt sovit bort hela dagen!

Det blev en bio igår, Bad Teacher, med Cameron Diaz och Justin Timberlake, riktigt rolig film! Har inte skrattat så mycket på aslänge! =) Efter bion så drog vi och satte oss på Bistro bar, tog ett varsitt glas rose, och bara satt och glodde på folk som festade! Haha =)
Det var väldigt trevligt! Så himla skönt att inte vara bakis idag!

Idag blir nog en sväng till Borgholm och kanske ta en bit mat där! Hem tidigt, då jag jobbar imorgon!

Ha en underbar söndag! Puss o kram

en gammal bild från en fest =)

Melanies dop!!!!! =)

HEJ!
Dopet var jättefint, och Melanie var glad och snäll! Hon fick hur mycket presenter som helst, haha
Vi köpte ju en gunghäst, som två andra också köpt!! Lite trist, men som tur var fanns ju kvittot kvar, så hon får byta och hitta något annat fint på Paddington! Finns ju mycket att välja på!
Nu ska jag och Cissi gå på bio snart, vi vet inte vilken, vi får se när vi kommer dit! Sen får vi se vad som händer, det enda jag vet är att det blir lugnt! Ha en trevlig kväll!
Här kommer lite bilder från dopet
Puss o kram





DOP!

Är på väg mot dopet nu snart, ska bli jätte trevligt! =)
Lägger upp lite bilder när jag är tillbaka...
kvällen bir lugn, med tvätt osv....
Hörs sen då
puss o kram
Det är denna underbara tjej till höger (Sofie) som har en dotter (Melanie) som ska döpas! =)

good evening!! =)

sitter och väntar på Angie nu, och har gått promenad med Maria =)
Är helt slut, men sen ska det sovas!!!!! Ska bli underbart!
Har haft en stressig dag på jobbet, med alldeles för mycket att göra!
Så nu säger jag tack och hej för idag, hörs imorgon!

Puss o kram

GODNATT!!!!!

20110715

God morgon
har faktiskt inte så mycket att säga just nu, förutom att jag ska gå till jobbet väldigt snart!!
Önskar alla en härlig fredag! =)

Puss o kram

En härlig bild från när jag var i central park =)

20110714

Tjena! =)
Kom precis hem, har gått promenad med Cissi! =) Mycket trevligt!
Innan dess så hängde jag med min kompis Ida, som var på besök från Sthlm, vi satte oss på Krögers! Jag tog ett glas rose och så delade vi på en krögersplatt, NICE!

Imorgon blir en lååång dag, börjar 9 och slutar typ 18.30 eller nåt, blir segt! Sen ska jag träffa Maria en sväng, och efter det kommer Angie hem till mig! Ska bli supermysigt, men jag inser nu vad trött jag kommer vara sen! Tur att jag är ledig på lördag, ska bara på dop, men det börjar kl 12, så då får man ju lite sovmorgon!!!!! =)

Angående liseberg så har vi faktiskt ändrat datum nu, för vi pallar inte tio mils kö, nu satsar vi på början av augusti, och hoppas på bättre tur! =)

Trevlig kväll Puss puss





20110714

God morgon allesammans =)
har precis ätit frukost, klätt på mig och fixat facet, så nu är jag redo för länsförsäkringar och jobb!
Shit, det är fan storm ute, hur kul är det mitt i sommaren?????

En annan sak, nu har vi fått reda på att det är Gothia Cup när vi ska åka till Liseberg, snacka om kö!!!!!
Känns sådär roligt faktiskt, och överväger att byta datum, fastän jag är så grymt sugen på att åka då!!!!!! Annars måste man ju vänta en hel vecka till, och då är det ju löning här, vilket innebär mer att göra på jobbet! Detta suger!!!!!
Är det någon som har en åsikt om detta, so go ahead! Byta datum eller inte? Hur mycket folk är det egentligen under Gothia cup? Hjälp mig nu!!!!!

Pussar och kramar


Lägenhet

Jippie, jag är så sjukt glad, för jag har fått en lägenhet!!!!! =)
Det är ett perfekt läge, perfekt storlek och perfekt hyra! Happy happy!!!!!
Så nu ska jag börja kolla in möbler som jag vill ha till min nya lya, eftersom jag äger typ NOLL! Men jag känner att jag vill köpa massa nytt så jag kan få det precis som jag vill ha det. Känner att det är viktigt att jag trivs och känner mig hemma!

Idag har jag jobbat, sen gick jag hem till pappa o helena och blev bjuden på fisk, som pappa själv fiskat! Och det var ASgott, helt stört! Han kan laga mat han! Haha =)
Efter det så drog jag hem till Cissi, som varit iväg i Frankrike typ två veckor, och vi har hängt hela kvällen tills nu! =)

Nu blir det snart läggdags, upp tidigt imorgon för att gå på möte på länsförsäkringar, måste skaffa hem och rese försäkring!
Natti natti

Puss o kram


20110713

God morgon

Tänkte bara säga att nu har vi spikat datumet för liseberg!!!!! Wiiihooo, nästa vecka på onsdag åker vi, ska bli grymt kul!!!!! =) Jag har redan börjat få nojjan över vissa karuseller, men det ska nog gå bra! Den som är LÄTT roligast och läskigast är Upswinget, som jag åkte för 3 år sedan.....



japp, där har ni den! Ser inte så läskig ut på film, men jag garanterar adrenalinkick på hög nivå, ni som inte redan testat!!!!! =)

Nu ska jag göra mig i ordning och snart gå till jobbet. ha en underbar dag! Pussar och kramar


Win Win Situation!!!!!

godkväll godkväll

har precis kommit hem från en lååång promenad med lilla Anna Panna, och så har jag även hunnit med en sväng förbi pappa o Helena, som kommit hem från utlandet! =) Solbrända och fina!
Jag är inte lite avundsjuk alls, nejdå... )=

Ja, idag blev det en så kallad win win situation igen, jag och Anna gick typ 1 o en halv timme, och vad gör vi sen?!, när vi bränt cirka 300 kcal.....JO, då går vi och sätter oss utanför pressbyrån och trycker i oss en varsin glass på typ 300 kcal, haha, det är vad jag kallar för win win situation!!!!!
Man kan ju inte säga att gången var onödig! Nä, det tycker jag inte, snarare tvärtom, den var livsviktig för att vi skulle kunna äta glassen! Haha ..NÄ, jag bara driver med er, men det är verkligen en win win!!!!! =)

Nu sitter jag här framför datorn, och irriterar mig på att jag inte vet hur jag ska få headern att se bra ut, alltså, jag vet ju nu HUR jag får dit en header, men inte hur jag får den att täcka hela bredden....verkar inte som det går? kan det vara min layout som jag har? Finns det någon som kan hjälpa mig? Känner mig som ett enda stort frågetecken!

Puss o kram

Ungefär så här ser jag ut nu.....



Trist

hej, sitter på jobbet och har tråkigt!
Försöker fixa en snygg header, och snygga till bloggen lite..... men det går sådär.
får ta och läsa på lite hur man gör senare idag!
Vad gör ni idag?

Puss

Grym låt!!!!! Sak Noel- Loca People


Tyvärr ingen video, den var inbäddningsskyddad, antar att det är på gund av alla lättklädda brudar i videon!!! Haha ,
Ni kan ju alltid söka upp dem själva på youtube, så ni får se den! =)

Leggings!

God morgon bloggen!!!!! =)

Idag vaknade jag typ en halvtimme tidigare än bestämt, men jag tänkte att jag kan lika gärna gå upp om jag ändå är vaken..... annars finns en stor risk att jag somnar om och inte vaknar när klockan ringer!!!!! =)

Idag kommer pappa och Helena hem, det ska bli kul att träffa dem efter en vecka på Rhodos! Dem är säkert bruna som pepperkakor nu, och jag vill helst inte jämföra mig med dem.. TUR att det var fint väder i helgen, så att jag kunde sola lite! Haha

Ser ut att bli fint väder idag också, men man vet aldrig, det kan ändra sig bara någon minut..
Iallafall så ska jag jobba, så det känns som det kvittar!

I helgen blir det dop, för lilla Melanie! Om det är någon som känner spontant att dem har ett jättebra tips på vad man ska köpa i doppresent så är det bara att hojta till! SOFIE; Du får inte läsa dem isåfall!!!!! =) haha

Efter dopet så är det så att min kompis Ida från Sthlm kommer hit och ska på sin mammas 50-årsfest, som jag är bjuden till, dock så vet jag varken ut eller in kring det, kommer jag att hinna????? Vill gärna inte stressa från dopet..... Vi får se vad som händer, i övrigt så tänkte jag ta en lugn och sansad helg!

Just det, spelade lite piano igår kväll, försökte mig på Just The Way You Are med Bruno Mars, men ack så svår den var..... det var lite för mycket för mig som nybörjare kände jag! Men jag lärde mig en bit in på Christina Aguilera Hurt, som ju är en fantastiskt vacker låt!

Nu ska jag ägna mig åt lite annat.....

Här är mina leggings.....


och så här ser jag ut idag:

Puss o kram

Promenix





Så här glad är jag nu!!!!!

jo, jag och min älskade vän Anna har varit på långpromenad, i en timme! Det var skönt, men nu värker det ända in i märgen..... hahaha
Nu ska jag nog sätta mig och spela lite piano, det är så avkopplande! Tänkte jag kanske skulle lära mig en ny låt..... är det någon som har ett bra förslag????? Please!!

Har inte hänt så mycket idag, förutom att jag har jobbat.. gjorde en färg idag som blev underbar! Är så nöjd med resultatet, och det känns alltid lika underbart när det går som man vill och har tänkt sig!

En annan rolig sak idag var att Angie, en gammal vän som jag inte träffat på typ ett år eller mer, kom och hälsade på! Det var hur roligt som helst, bestämde oss för att ta strand nån gång i sommar! =)

Nähe, nu ska jag bege mig från datorn.....
Ha en trevlig kväll
Puss Puss


Utvilad!



Good morning sunshines!!!!!
Vaknade i tid idag, ingen försovning, tur det! =)
Blev ingen film igår, för Moa o hennes kille hade hyrt en film dem skulle se, någon actionrulle, som jag inte föredrar! Så jag gick faktiskt och la mig, vilket jag nog gjorde rätt i! Känner mig ganska utvilad idag faktiskt! Kanske inte ser ut så, men jag är faktiskt det! Haha

Nu ska jag snart till jobbet, är själv idag så jag hoppas inte det ringer överdrivet! Det brukar annars ringa en hel del just måndagar.....och jag har fullbokat idag!

Sen ikväll ska jag hem till pappa och mata kissen, sista gången, för dem kommer hem ikväll!!!!! =)
Annars händer nog inte så mycket, säkert en långpromenad.....

Ha en underbar dag! Puss o kram

Läggdags snart?!

Hej
Nu har jag gått långpromenad med Enni! Det var sååå varmt, och jag trodde jag skulle dö av törst, köpte ändå med mig en vattenflaska, men den svepte jag på två röda..... =)

kom hem för en stund sen, och har hunnit dammsuga, diska, slänga sopor och torka av lite bord..... Och duschat! Nu känns det bra! Nu blir det bara chill framför datorn.....eller kanske jag ska hinna se den där jäkla filmen som jag aldrig hinner se. Vet inte, för jag börjar 8 imon, så det kan vara ganska skönt att komma i säng i tid.

Njut nu av resten av veckan, med sol och bad, ni som kan! Själv ska jag stå instängd i en salong i en vecka.....BUHU!!!!!! Men snart är det dags för liseberg, ska bli sjukt kul!

Sov så gott Puss o kram


Bistro bar





Tjena tjena =)

är äntligen hemma igen!!
Igår blev det som sagt utgång, till bistro bar, kvällen sög rejält, och vi gick hem vid 1.....eller vi satte oss på cafe corner och åt lite först....sen gick vi hem! Det var underbart att lägga sig i sängen, och bara sooova
vaknade i tid, och mötte upp Ange som kom med buss från landet (haha), och gick ner till Kalmarsundsparken .....solade en stund, så skönt. Anna o Kalle dök också upp, det var trevligt! =)
Sen kom molnen från ingenstans, det blev så kallt, så Anna och jag var tvugna att spoona hahahaha =)

Då drog vi iallafall in till stan, satte oss på bistro bar och tog en kaffe. Har handlat med Kalle nu, och nu sitter jag hemma och har precis ätit upp min tonfisk sallad jag gjorde!

Snart blir det promenad! Hur har er helg varit?

Puss o kram


Sol

hej, har solat hela dagen, eller nästan, iallafall 3 timmar. =) nu är man lite brunare igen, känns skönt! =) det släpper ju så himla fort!

Igår hade jag ju som sagt myskväll med Vahida, jadu, hon färgade mitt hår, och kollade hon tv och jag datorn, sen skulle vi se en film som började på tvn, a christmas carol! Har sett den innan, men den är så sjukt bra! Älskar Disney filmer! Men jag somnade inom cirka 10 minuter, och vahida likaså! Hon vaknade dock när filmen var slut, och vågade inte väcka mig, haha... jag vaknade kvart över 3 på natten och gick och la mig i sängen! Så i morse var jag ganska sliten om man säger så, hehe..

nu sitter jag här och dricker lite vin, och väntar på att elin ska komma. ska nog fixa Moas hår också, innan hon drar iväg på partaj! ja, och mig själv också, jag är inte riktigt färdig!

Och senare ikväll blir det nog bistro bar, ska iallafall möta upp tjejerna innan...med tjejerna så menar jag Maria, Jenny & Åsa, de tre musketörerna!!!!! Får hoppas att Enni hakar på efter hon har jobbat!

Ha en underbart trevlig kväll nu !!!!! =) Puss o kram

Bild på mitt nya linne, I like!





Myskväll hos Vahida!!!!!

God kväll, sitter hemma hos Vahida och surfar lite. hon har färgat mitt hår, som verkligen behövdes en retouch!! =) nu kollar hon in twilight, och jag grejar med en egen sida på Facebook för vår salong.
Gillar INTE twilight, men ja gillar ju typ ingenting som går på tv, ingen nyhet kanske!

Idag har jag haft en bra dag faktiskt, mycket att göra på salongen, men det har flytit på i ett bra tempo! Sen drog jag och Vahida in till stan, var tvungen att köpa ett linne som det står Nirvana på, min kompis hade köpt ett sånt, och jag kunde inte motstå! Lägger upp en bild så fort jag har möjlighet....Och ja, jag gillar Nirvana om ni nu trodde något annat! =)
Förresten, när vi skulle ta bussen hem till Vahida (eftersom hennes man är iväg med barnen och har bilen, suck) haha, så gick jag före vahida in på bussen och satte mig, så sa busschaffören: hon åker på halv eller??? Vahida: hahahahaha, nääää, d gör hon inte.. busschaffören: nähä, nä, det är inte så lätt att se... Jag ropar bak ifrån bussen: jag åker på halv, lätt!!!!! haha, nä men man får väl tacka, jag tar det som en komplimang!!!!! =) tyckte jag var roligt! =)

dricker lite vin, o äter chips för tillfället, blir en lugn och härlig fredagkväll, och sen nannar jag hos Vahida!

Sov så gott alla, och ha en underbar fredag Puss puss
Nu är håret lite mörkare, snyggt eller??!!

Sö liten ödla jag och Maria upptäckte igår...

img_1352 (MMS)

Sö liten ödla jag och Maria upptäckte igår på vår lång promenad! Den var i size som en liten larv! Söt värre! ;)


trött

hej hej
är lika trött idag som jag var igår, gick dock och la mig typ halv elva, vilket är ganska tidigt för att vara mig...så nu kanske man blir lite piggare framåt dagen!
Ikväll händer inte mycket, eventuellt ska jag med Vahida hem, för hon är ensam hemma =) Vilket innebär vinkväll kanske? Manfritt och barnfritt!

Ska snart dra iväg till jobbet, och efter det så blir det Steve, (kissen), som jag måste mata lite! =)
Sen får vi helt enkelt se...
jo jag funderar på att köpa en liten minidator till företaget, och en extern hårddisk, är det någon som har ett bra förslag???? Please, help! Jag kan inte så mycket om datorer.....

gotta go, ha en underbar dag puss o kram

Så här känner jag mig idag  =)

Slut som människa!

Japp, det är jag faktiskt, idag har varit en sjukt lång dag, avslutade med en långpromenad med maria! det var skönt, men nu är jag totalt färdig! Orkar inte röra mig en millimeter.....ska nog gå och lägga mig snart.
Min sambo och hennes kille kollar american pie 11 på tv, och jag tror att jag ska joina!!!!!

Skönt med fredag imorgon! Sov så gott alla söta
En gammal bild från New York =)

God morgon



här sitter jag och väntar på att tiden ska gå, ska iväg och jobba. det blir en lång dag, jobbar 9 till 19, och sen hem till kissen och mata släppa ut osv osv. inte mycket fritid man har inte!
Blev ingen film igår, för jag orkar inte, haha. gick och la mig istället, vilket iofs kanske egentligen var det bästa!
Måste ta mig till tågstationen under dagen idag, eller imorgon, någon som vet deras öppettider?
Måste gå nu, ha en underbar dag! Puss o kram

Liseberg

Ja, nu har jag fått dille på att åka karuseller, och planerar för fullt att åka till Liseberg inom en snar framtid! Det blir jag, Enni, Anna och Emelie! Wiiihooo!!!!! =) Kommer bli så jävla grymt!!!!! =)
Dem har ju fått en ny attraktion som heter AtmosFear, som ser helt sjukt läskig ut! Jag vet att jag kommer gråta i kön, när jag står och väntar på min tur, men att jag envist ändå kommer att sätta mig på den, och sen inse när jag är där uppe, 146 meter över havet, att VA FAN HAR JAG GETT MIG IN PÅ? JAG KOMMER DÖ!!!!!
Ja, det är så det brukar gå till! Har en sån här sjuklig tvångstanke att jag bara MÅSTE göra det, stört eller?!
Vad är det som gör karuseller så himla roligt, fastän det känns som man gjort sitt livs sämsta val när man väl sitter? Det kan man undra... adrenalinkick FOR SURE!

Idag har jag iallafall haft en stressig dag, jobbat till 19, gått hem till pappa och matat, gosat och släppt in katten.. gått hem, bokfört, lagat mat, fixat med tågbiljetter till Kastrup! Nu sitter jag här, trött som attans... ska sätta på Blades of glory nu tror jag, och försöka se färdig hela filmen för en gångs skull! Om jag inte somnar....

Sov så gott puss o kram

Blir en gammal bild, då jag inte är fotograferingsbar idag! Haha
Jag och min älskade Anna !!!!! =) vad vi gör? Inte vet jag!

Morning morning!! =)



hej hej, är på väg till jobbet nu, detta blir ett kort inlägg! Jobbar nog ganska sent idag, plus att jag måste gå och mata kissen lite efter jobbet! =) Vi kanske hörs via mobilbloggen sen! Ha en underbar dag!
Puss o kram

Mår illa.....

hahahaha, jag mår illa som faan, vi åkte karusell, och jag klarar inte saker som snurrar, haha =) men det var det värt.. vi åkte faktiskt en karusell två gånger, och det var väl den enda som var till för oss "lite äldre" om man säger så..
Sen åkte vi radiobilar, simulator och spöktåget! Hahaha =) Shit, vad roligt vi har haft det! =)=)
Men jag mår illa, och det gör Enni också..
vad många mysiga djur vi har sett, skulle kunna bosätta mig på ölands djurpark, bara för att få se dessa underbara skapelser varje dag.
lejonen hade små söta bebisar....vi stod bakom gallret och tittade på dem, och då kommer både pappan och mamman och ställer sig typ en halv meter ifrån oss, och myser med varandra... alltså, jag lovar, även om det är elstängsel och högt galler emellan så gjorde jag nästan i brallan..... HAHA

så var det en liten apa som satt bakom ett galler och stirrade på oss, sen helt plöstligt kissar han, bara rätt ut!!!!! Fy fan vad otrevlig! hahaha men söt var han allt.....
inte nog med det, gick bort till babianerna...ja, och dem satt med dongen ute allihopa typ, haha, och vad gör inte den då? jo, den kissar den också? jag tror inte dem tyckte om oss... Klart, vad skulle man själv tycka om man satt i bur och en massa jobbiga människor stirrade ut dem hela dagarna, och skrattar åt dem dessutom.. Inte OKEJ! =)

Här kommer iallafall lite bilder, nu är jag helt slut, ska vila!
Puss o kram

Kissapan
me and the GIANT turtle =)
Enni rider
jag rider
andra kissapan =)
fin tiger
den roliga karusellen =)
enni kör radiobil
och ja också =)
trött
på väg hem =)

Ölands Djurpark

Är snart på väg in till stan för att uträtta lite ärenden, banken bland annat..sen vid 13-14 tiden så åker jag och Enni till Ölands Djurpark, ska bli sååå roligt! =)
Uppdaterar med bilder senare. Lär inte hinna mobilblogga, men vi får se!
Hoppas även på att det finns nån karusell vi kan åka, spöktåget kanske?! Hahahaha =) Vi får se, vi får se..... Frågan är väl inte om jag kan tänka mig att åka, utan frågan är snarare om Enni är lika barnslig som jag? Troligtvis INTE! =)
Ha en underbar dag!

Puss o kram


Im addicted!!!!!

DESPERAT??!!
THATS MORE LIKE IT!!!!!

Igår var ju min brorson på besök, och han är världens underbaraste! =)
Hade det inte varit så att jag gärna vill hålla mig sams med min släkt och lille Olivers, så hade jag kidnappat honom! För lääänge sen, han är så gooo!

Idag har varit en ganska stressig dag, jobbat till halv sex, och sen hem, bytte om, och tog en powerwalk med Enni! Skönt! Sen ringde en tjej om en lägenhet, som jag då är ute efter, så jag gick hem fort som attans, bytte kläder, hoppade upp på cykeln, kollade in lägenheten......sen mot Maxi för att köpa kaffe, trodde aldrig jag skulle säga det här men: jag klarar mig inte utan kaffe på morgonen, det är ett faktum! Inget kaffe= Huvudvärk! Så var det sagt, jag erkänner, Im addicted!!!!!
Tror nog att alla mer eller mindre är beroende av något här i livet..... Vissa saker är väl mindre bra än kaffe kanske?! Eller vad säger ni? Jag tycker iallafall att min last är en bagatell jämförelsevis med mååånga andra!

Nog om det, fortsättning....sen efter maxi, cyklade jag hem till pappa, för jag är kattvakt, och släppte in kissen och gav honom mat, kelade lite...osv osv.. sen hem, bokföra, föra över pengar, japp, sen var det klart! Och nu är klockan halv 11..... Nåväl, snart är det läggdags! Upp tidigt imon, och sen bär det av mot Ölands Djurpark!
Trevlig kväll Puss o kram

Lilla Oliver Är han inte sötast av sötaste??!! =)


tråkväder.....

god morgon!
Vilket härligt väder vi har fått, regn...)= Buhuuuu
ska snart jobba ändå, så det kvittar, det är värre om det är toppenväder och jag är instängd på en salong i 8 timmar...inte kul!
Men imorgon är jag ledig, japp, jag tog mig friheten och strök mig en dag, bara sådär, utan anledning.. Härligt! Det är skönt att vara egen företagare ibland!
Hur som helst, imorgon på min lediga dag tänkte jag och Enni åka till Ölands Djurpark, så mysigt! Jag bara älskar att gå och titta på alla djuren, dem är så underbara! =)

Igår kväll tittade jag på film med min sambo och hennes kille, vi såg "Just go with it", med Jennifer Aniston och Adam Sandler... rolig film alltså, rekommenderas starkt!!!!! =)

nä nu måste jag gå och göra lite nytta! Hörs senare

puss o kram

Jag och min kära Enni !!!!! =)

Party!

God morgon
hade en supertrevlig kväll igår! Först var vi här hemma, sen drog vi in till stan och hälsade på lilla Enni, för att sedan gå ut till vallen och slutligen bistro bar! =) Vi har svårt att bestämma oss vart vi ska gå nu för tiden, finns inte så många roliga ställen i den här stan!
Här kommer några bilder. och nu måste jag gå, ska träffa min kära brorsson!
Puss o kram

OBS! jag bytte shorts i sista stund, ifall ni undrar, kanske ingen som la märke till det...haha =)





R.I.P Malte


Vi kommer sakna dig!

väntar på vänner....

tjooo

läget?
med mig är det toppen, nu håller jag på och fixar mig inför kvällen, vi ska ut en sväng tror jag!
Väntar på att mina vänner ska dyka upp, och så här ser jag ut ikväll!
Trevlig kväll !! Puss & Kram



min väldigt snygga puss LOOK!!!! NOT

GIFTS!

Jag har varit på vernissage nu, och jag köpte en tavla som heter gifts! Gjord av Lena Sjöberg, Moas mamma! Den är jättefint, och kommer passa utmärkt nästan var som helst i min lägenhet, som jag hoppas att jag hittar nån snart! =)

Här är en bild på den....


Blades of glory!

Japp, såg film igår, efter städandet och tvättandet! Men jag såg dock bara halva, orkade inte mer...får fortsätta idag eller en annan dag.. den är iallafall jävligt rolig!! =)

nu ska jag snart åka en sväng till systemet, ikväll blir det nog lite fest, har inte bestämt mig för vad eller var, men det blir nåt iallafall! =)

ska eventuellt kika in på Moas mammas vernissage idag på dan, ska bli intressant! =)

Hörs senare
puss o kram


Hemmakväll!!!!!

Hallå där!
Ikväll har jag en så kallad hemma kväll, vad det nu innebär?!
För mig är det iallafall städning, tvättning, bädda rent, diska osv osv..... känns ju bra så här i efterhand..men kul fredagsmys!!!! INTE! Har bokfört också..suck, blir inte klok på siffror, snacka om huvudvärk!

Hur som helst, nu är jag färdig med det jag skulle göra, förutom tvätten, men det sköter ju sig själv ganska bra.. ska ta mig en dusch nu tänkte jag, och sen blir det kanske en film, funderar på att se blades of glory, den ska tydligen vara hysteriskt rolig! Eller en sväng på pianot. =)

Nu är jag sjukt trött, så nu lägger jag ner bloggandet för idag, och vi hörs vidare imon! Puss o kram, trevlig helg!

Här är jag i mitt nya linne, så somrigt och sött!!!!!



Det här är vad jag gör mellan kunderna!!!!...

img_1267 (MMS)

Det här är vad jag gör mellan kunderna!!!!! Bildar mig! ;)


Blommig kofta!!!!!



God morgon alla kämpar!!!!! =)
sitter här och dricker mitt morgonkaffe, i min nya blommiga kofta ifrån gina tricot! Den är bara såå söt! Gulliga små puffärmar är det också, brukar inte gilla det, men på den här var det så himla fint!

Igår jobbar jag bara till 15, sen gick jag in till stan med en kompis, vi satte oss på ett fik nere vid hamnen, jag åt en bakad potatis!! GOTT! och så drack vi lite kaffe och snackade skit! =)

Sen var jag hemma hos helena, min kära styvmor!! Haha styvmor låter lite ruff kan jag tycka...så extramamma får det bli! =) Vi drack te och pratade länge om allt och inget!

Idag blir det jobb igen, och ikväll tror jag faktiskt att det blir lugnt, kanske en lång promenad, men i övrigt lugnt! Funderar allvarligt på att inte festa i helgen?! Vet inte om jag orkar! Haha börjar bli gammal...
kanske ska klinka lite på mitt piano istället, kanske lära mig en ny låt...=)

Lägger upp bilder på mina inköp ikväll, har inte hunnit fota dem!

Puss o kram

RSS 2.0