NY BLOGGADRESS!!!!!

http://josseposs.blogg.se/

Jag har bytt bloggadress...välkomna dit istället! =)

20110820

god morgon!
Idag är jag inte människa, inte än iallfall...
Jag kom hem runt cirka 21-21,.30 igår, och då var jag kall som en isbit. Cissi var hemma med sin kompis och drack lite vin, så jag joinade dem i soffan med mitt jättetäcke! Drack te och försökte tina, men det gick fan inte.....
Tog typ 3 timmar innan jag kände mig någorlunda varm igen.. det var ju svinkallt på arenan! Vi vann dock med 5-0 och det var gutt!!!!! =)
Vi stylade några tjejer, och det var superkul, allt gick som planerat! Intresset att få håret lockat/plattat var stort! Vi hann givetvis inte med alla som vi ville, men en del iaf! =)



Me in action! =)

Idag är det jobb igen, dock inte så länge..
Sen måste jag hinna in till stan och växla lite pengar, sen kommer Cissi in också, så ska vi gå till lite resebolag och kolla resor till Barbados i vinter! Ska bli nice! =)

Nähä nu får jag ta och röra på mig!
Puss o kram


HOLA

är hemma för tillfället, tänkte att jag skulle byta om till kvällen och fixa mig lite extra! =)
kommer väl hem rätt sent så vi får se om det blir nåt bloggande senare..
färdig...gotta go! Puss


god morgon

det blev inget bloggande igår kväll, för både jag och Cissi var aptrötta, vi slänge oss i soffan och glodde på 2 & a 1/2 man, min favvo komediserie! =)
Innan dess var vi och slängde papper och kartonger i insamlingen här i närheten.
Nu är det snart dags att jobba igen.. och ikväll blir det Girls Night på fotbollsarenan, ska bli jätte kul! Det blir cirka 200 tjejer, och vi ska styla och bara vara trevliga! Sen får vi se matchen tillsammans med alla tjejerna, kommer bli awesome! =) Så jobbardagen blir inte längre än till 15-15.30, skönt! =)

Jag ska försöka ta lite bilder ikväll, som ni får ta del av sen! Jag är väl inte hemma förrän 21 ikväll kan jag tänka  mig, men det blir att stupa i sängen med en gång nästan...eftersom jag jobbar imorgon igen!

Igår kväll ringde min kära vän från Usa, vi pratade i en timme, och nu känns det jätte bra! Ska bli så kul att få träffa henne efter cirka 3 år..Vi funderar på att gå på Disneyland!!!!! Det skulle vara en gammal barndomsdröm som går i uppfyllelse isåfall!!!!! Lääängtar!

Nu måste jag gå, ha en toppen dag alla! Puss o kram


hotelroom...

hej
nu har jag bokat hotellrum, bokfört, fixat med moms och skatt i förväg, innan jag åker...
det börjar arta sig..
Känner mig extremt stressad...och det blir inte bättre av att det är katastrof mycket att göra på jobbet! =) verkligen superkul, men nu jobbar jag till söndag innan jag åker, alla dagar...och det är måndag den 29e som jag åker...haha
Japp, så är det att vara egen företagare! Och nu i sista stund kommer alla på att dem vill ha en tid...hallå? jag sa ju till för länge sen att jag skulle åka nu....)= kunde dem inte tänkt på det tidigare?! hehe

well well, nu är jag färdig med en del iallafall, känns lite bättre...nu förtjänar jag en lugn stund framför tvn!!!!! =)
hörs kanske senare
puss o kram
jaha. nu ringde mobilen...ORKA! =)


Fönstertvätt.....



God morgon mina vänner

häromdagen tvättade Cissi bilen, och här ser ni hur snygg hon var! =) haha
Så om ni behöver lite fönsterputs på bilen, vet ni vem ni ska kontakta! haha

Hur som helst, igår kollade vi på film, "8 mile", gammal som gatan är filmen, men lika bra ändå! Med eminem, som gör för övrigt gör fantastiskt bra musik..
Och på tal om min köttfärslimpa så gav Cissi den en 11 av en 10, vilket är ett superduper betyg! =) Blev så glad att hon gillade den!! Så den blir det fler gånger..
tänkte ju först göra såsen på reseterande vätska ifrån limpan i ugnen, men när jag tog ut den så fanns ju knapp nån vätska....ja ba what????? det är det ju alltid...inte konstigt limpan var så saftig och god, den hade sugit åt sig allt!! Men jag lyckaded koka ihop en supergod sås alldeles själv, men en massa kryddor och sånt! =) Stolt över mig själv...haha

Nu ska jag snart gå till jobbet igen, mitt andra hem..
vi hörs senare inatt eller nåt, hehe, när jag har tid! Nädå skriver efter jobbet! Ha en trevlig dag nuy!
Puss o kram


Love songs

tjaaa =)
nu har jag jobbat, varit och handlat på Maxi, kommit hem, satt igång med middagen...som fortfarande står i ugnen. =) jag gör köttfärslimpa med kokt potatis och brunsås, och sen såklart gelé!!!!! =) Mumma, vad gott det kommer bli! Jag har bannlyst Cissi från köket, för jag vill inte att hon ska veta vad jag gör! Så hon gick och tog sig en tupplur, skönt! det förtjänar hon.
Så om en stund när maten är färdig ska jag väcka henne, så ska vi avnjuta maten! =)

I övrigt så är jag totalt slutkörd, haha, ska sätta mig med bokföring sen och fundera lite på hur mycket lön jag ska ta den här månaden! Alltid lika roligt....INTE! Så svååårt!

igår gjorde jag en love song lista på min spotify premium, =) det är ju den man kommer lyssna på nu haha
jaaaa jag vet att jag är en tönt! en sucker för lovesongs....hahaha

Ha d gott så länge, höres snart
puss o kram


God morgon!

dricker mitt morgonkaffe och försöker vakna, i bakgrunden hör jag hur Cissi stressar runt...haha =)
mina muffins igår blev supergoda, så dem uppskattades!
Ilväll efter jobbet har jag lovat Cissi att jag ska lagat mat till henne, så det blir en surprise, alltså det blir det ju inte nu när hon vet, men ja menar, vad det blir för mat vet hon ju inte, så det blir en surprise! =)
Gott blir det iallafall!

Nu ska  jag gå och hänga en påse muffins till Helena, pappas fru, på hennes dörr! Så hon får en liten surprsie när hon går ut! =) Det är roligt att överraska folk med små saker, det räcker för att någon ska bli superglad!
Så MER överraskingar till nära och kära tycker jag! = )

Nu måste jag göra mig i ordning!
Ha en underbar dag PUUUSSS o KRRAAMM


Chokladmuffins med vitchoklad i!!!!! =) mmmm...

hej hej
har varit ute och gått, och när jag kom hem blev jag så rastlös, hade egentligen tänkt läsa en bok...men jag bakade istället! tog det som fanns hemma... kladdchokladmuffins med bitar av vit choklad i!!!!! =)
Så det blir en surprise för Cissi när hon kommer hem! Hoppas dem blev goda, jag ska snart provsmaka en själv, kan nog inte hålla mig tills Cissi kommer hem!

Nu blir det chill framför tvn! Puss o kram


Hello!

Kom precis hem ifrån jobbet, känner mig mörbultad, och som en ångvält kört fram och tillbaka över mig!!!!! Härlig känsla, NOT! =)
Men jag har fått mycket gjort iallafall, och "det går bra nu, pengar rullar in som det ska nu"...hahahaha ja, eller nåt i den stilen ! =)
Måste spara massa massa pengar tills jag snart åker till San Fransisco! Kommr bli grymt! Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt när jag är där! =)

Hur som helst, sitter och dricker en god frappé som jag precis gjort! Ska snart ut och gå med en kompis, en slowrunda blir det, ingen power walk idag inte! =)
Hoppas ni haft det bra idag!
Hörs senare
kram kram

PS. tack alla ni som kommenterar, ni gör min dag! =)

OBS! Pratar med mamma i tfn på bilden, så det blev som d blev...LOL


20110816

God morgon
är uppe med tuppen idag igen, suck! Har en lång dag på jobbet framför mig..
men det ska nog gå bra! =)
Ikväll måste jag ringa och boka hotell till kastrup, som jag kan sova på natten innan flyget! Åh, så mkt att tänka på och komma ihåg att jag blit helt matt i huvet!

Nä nu måste jag fortsätta det jag påbörjat, mig själv! Haha
trevlig dag alla
puss o kram


Girls Night!

god eftermiddag !!!
kom hem från jobbet för en stund sen, har haft fullt upp hela dagen...men min sista kund missade sin tid! men det gjorde inget, för jag och min kollega bestämde oss för att fixa våran utväxt! =)
För på fredag så ska vi vara med på Girls Night på pippiarenan! Vi ska styla en massa tjejer, tillsammans med andra företag också, dela ut goodiebags osv osv. Sen se matchen tillsammans med cirka 200 tjejer....matchen mellan kalmar ff och norrköping! Ska bli roligt!
Så nu är vi fina i håret tills dess! Vet inte om det syns så mycket på bilden, men jag lägger upp en iallafall! =)
Nu ska jag bara chilla, kanske läsa en bok!
Ha en trevlig kväll
kram




20110815

Hej
förlåt för dåligt uppdaterande igår, men jag var helt slut hela dagen, och så hade jag fullt upp!
På "morgonen", kl 14.00 haha =) , såg vi en film, jag har sett den 100 gånger (Girl Interrupted), men Cissi har inte sett den. Hon tyckte också den var asbra! =)
Och sen skulle hon iväg o fixa sin mammas hår, så jag drog ut på en promenad, och hälsade på Kära Moa! Hon hade skaffat sims, och hon gjorde en version av mig, det var superkul, blev också sugen på att köpa det! Haha =)
sen på kvällen igår var jag och Cissi helt slut, låg bara o degade framför tvn, såg happy gilmore... =)
vi orkade inte se hela, så hon gick in och la sig och jag med..men ingen kunde sova, för grannarna gick runt och stampade på övervåningen, så cissi kom tillbaka till soffan och vi kollade fortsättningen på filmen.. haha
till sist somnade hon, ...inte jag dock..legat vaken halva natten. segt som fan. nu är jag trött!
Ska till jobbet snart..
ha en underbar dag, hörs senare
puss o kram


Bilder Cissis fest!!!!!

God morgon
Här kommer bilder från igår, idag är man sliten så det blir inget långt inlägg! =)
Nu blir det filmtime! Vi hade iallafall askul igår!
Puss o kram












Förfest!

Hej
cissi och jag har fixat och donat nu hela dagen, äntligen färdiga! Bytt kläder cirka 500 gånger, och gjort om håret 400 gånger...osv osv
nu ska vi ta ett glas vin och njuta en stund, sen kommer folket och då blir det ös! Haha
Ha en underbar kväll
puss o kram


20110813

God morgon
Idag är det lördag, jippie!!!!! fast jag jobbar....)= Dock bara 2 timmar ungefär, så det är rätt soft! =)
Sen måste jag hem fort, så vi kan städa och fixa här innan alla gäster kommer, tror vi blir runt 10 tjejer! Så det blir roligt! =)
Efter Maggio igår var vi helt slut, så vi målade naglarna och la oss i soffan och slöglodde på något skitprogram om bodybuilders!
Vi hörs lite senare, och här kommer lite fler bilder från gårdagen:
Puss o kram





En bild på Cissis målade tånaglar =)



och så här mysigt hade vi det i soffan...haha


Veronica Maggio =)

heeej
nu har jag och Cissi varit på stadsfesten och kollat Veronica Maggio, inte min typ av musik men hon var grymt duktig på att sjunga!!!!! =) och det var sjukt mycket folk...
vi lyssnade bara på tre låtar, sen drog vi, innan det blev värsta folkkaoset!!!!!
Så nu är vi hemma, och tänkte måla naglarna för morgondagen, och förbereda lite! Ska bli så roligt imon! =)

Idag när Cissi kom hem, så kunde jag inte hålla mig utan gav henne sin födelsedagspresent med en gång!
Så här glad blev hon:




och så här såg vi ut på väg till stan och på stan =)






Natti Natti!

Earcuff =)

hej hej
nu har jag kommit hem från jobbet..tog en sväng på stan efter för att köpa present till Cissi, kan tyvärr inte tala om vad jag köpt än eftersom hon ska få det imon! =)
Men jag köpte några smycken till mig själv..
Bland annat en earcuff...som på bilden nedanför, kanske inte syns så bra?!



och så köpte jag även det här halsbandet.....




och den här snygga ringen.....



och en assnygg svart sjal i spetsmaterial som man kan bära lite hur man vill.....=)




nu ska jag vila lite, innan Cissi kommer hem, för sen ska vi dra in till stadsfesten och kolla läget!
Ha en trevlig kväll!

Puss o kram

20110812

Good morning! =)
Vaknat nyligen, och lika pigg som vanligt på morgonen...
Längtar tills jag slutar jobbet ikväll, och ska gå in till stadsfesten! Sak bli riktigt roligt, det var ett tag sen man var ute nu! Men det blir dock en relativt lugn kväll, vi laddar inför morgondagen istället!

Såg i tidningen idag, bild på folkhavet under Eric Saades uppträdande, stört mycket folk! Tänk att han är så populär?! =)

Nähä, nu måste jag göra mig i ordning, och bege mig snart!
Ha en bra dag
Kram


Tvättat och handlat

Nu har jag och Cissi varit och storhandlat! Det blev en hel del, tur att vi tog bilen, även fast Maxi ligger typ 100 meter härifrån! Men jag svär, hade inte pallat bära allt det! =)
Nu är nästan allt färdigt, vi glömde bara två saker, men det fixar vi imorgon eller på lördag!
Imorgon blir det jobb igen, hela dagen, och efter det ska vi nog in till stadsfesten och glo lite på folk! Det blir trevligt! =)

Ikväll har jag även hunnit med att tvätta lite grann, skönt, fixat lunch till morgondagen! Nu är jag astrött, och ska sova! Sov så gott alla!
Puss


Glömde min iphone!!

Herregud vad jag är beroende, helt sjukt!! När jag kom till jobbet i morse insåg jag att jag inte hade min iphone med mig, och jag som kollar den ungefär 1 gång i timmen...... =)
Haha, kände mig smått handikappad utan, men jag intalade mig själv att man faktiskt klarar sig utan den i några timmar!! Och det gjorde jag..

Nu är jag hemma iallafall, slängt in en maskin i tvättstugan, och snart ska Cissi och jag åka och storhandla för festen!
Höres senare
Puss


20110811

God morgon

Har sovit som en gris inatt, så skönt! Deckade typ vid 23 redan, så nu är man utvilad och fit for fight! =)
Jobb hela dagen lång, och sen ska jag och Cissi åka och handla för festen som hon ska ha på lördag! Det blir hennes födelsedagsfest med hennes tjejkompisar, ska bli så kul! Så vi ska inhandla mat osv, som vi ska ha då... Det blir antagligen utgång också, på lördag alltså! =) Det var några helger sen nu, så det kan bli kul!

Imorgon funderar vi på att kolla läget på Rix Fm, om vi orkar och hinner! Eller kalmar stadsfest är det kanske det heter, det är väl rix fm som är idag?! Ingen aning, men det blir iallafall mycket folk!

Nu måste jag snart gå, så ha det så bra idag!
Puss o kram


godkväll

nu är jag hemma igen. jag är HELT slut, så det blir nog läggdags tidigt idag! =)
Det var så mysigt att träffa sofie och lilla melli! Tog en promenad, men vi höll på att frysa ihjäl, det är ju typ höst ute redan? helt stört, jag blir så bitter!

Vi var ju hos Oliver idag, det var så mysigt, han går nästan som en riktig människa nu! Och han var så glad och pigg, hade gärna tagit med honom hem! Han fick separationsångest när vi skulle gå....plutten dåh! )=
Saknar.....

Nu ska jag kolla tv, och sen shlcafen! =) Ha en trevlig kväll och sov så gott!
Puss o kram


Cissi igår när hon lagade mat! Söt! =)


'
Jag och gooobiten! =)



Mys!



Han tyckte det var roligt att flyga! =) Hehe


Hej hej

Kom precis hem från Kalle K, har ätit, och ska nu iväg och träffa söta sofie! =)
Så detta blir bara ett kort inlägg, med någon bild eller två! Hörs senare
Puss o kram

Goaste ungen i universum!!!!! =)



Barbados!

God morgon god morgon
är ni vakna än? skönt för er som inte är!! jag är såå trött! Börjar ju kl 8, så det är bara att gilla läget!
Jobbar ju väldigt kort dag idag, vilket är skönt, sen kommer mamma o hämtar mig så vi kan åka till kalle K och hälsa på lilla Oliver! Vi blir nog där hyffsat länge idag. Jag måste passa på att träffa lillkillen innan jag åker till San Fransisco, som nu närmar sig med stormsteg!!!!! Jag har typ resfeber, brukar aldrig ha det. jag vet inte riktigt varför, men det känns!

Jag och Cissi kollade ju resor igår, vi var inne på Kap Verde, men nu lutar det åt Barbados! Shit vad nice det hade varit..... så nästa vecka ska vi inte till stan och snacka med lite resebolag, och se vad som kan bli bra för oss två! Sweet! =)

Hinner inte skriva så mycket mer nu, utan måste göra mig i ordning, och packa ner lite doningar som jag behöver med mig!

Dont worry, be happy!

Puss  o kram


Godkväll

Idag har jag jobbat till halv åtta, så jag har inte hunnit blogga någonting! Efter jobbet så gick jag hem och lagade mat med Cissi. Och sen har vi varit och handlat lite på Maxi och sådär! Imorgon börjar jag klockan 8, så det är ganska segt! men jobbar inte så långt, för sen ska jag och mamma som sagt till Karlskrona! =) MYYYYS! Jag längtar!
Jag har även bokfört ikväll, och betalat in skatt och moms, vilket suger! Haha, men det måste göras!

Cissi och jag sitter och kollar på resor, vi tänkte eventuellt ta en resa i februari...till Kap Verde kanske?! Någon som vet vart i Kap verde man ska åka? vilket ställe är bäst? finns ju massa småöar.....Hmmmmm! Vi ska googla lite och se om man kan bilda sig en uppfattning!
Gud vad härligt att ha det att se fram emot i den tråkiga vintern!

Nu måste faktiskt jag sova, jag är helt slut!
Sov så gott! Puss

Trött som F*****N!!!!! =)


God morgon!

Hej min kära läsare! =)

gick upp för en timme sen, och klockan är bara 7, försöker vakna men det är tungt!
Vilket väder det blev igår, var ute och gick efter jobbet med lilla Emelie, och sen när jag kommit hem och duschat, så helt plötsligt bara dånade det, och mulnade igen, det var helt svart på himlen! Kom från ingenstans! Läskigt värre! Men idag ser det ut att bli någorlunda fint väder.....
I morse när jag var ute och tog min morgoncigg kändes det som en riktig höstmorgon, mysigt men ändå trist! Sommaren FÅR inte vara över redan! )=

Idag jobbar jag från 10 till typ 19.30, så det känns sådär just nu! Men det är dock fullbokat, så jag kommer ju ha att göra, och då går tiden betydligt fortare! =)

Imorgon ska vi åka till Karlskrona, jag och mamma, och hälsa på lilla Oliver och Frida! Ska bli sååå mysigt, saknar honom varje dag! =) Nu springer han väl runt som en galning, sist vi var där gick han ganska många steg, och han var snabb också! Det går så fort! =)

Hoppas ni får en underbar dag
Puss o kram



Hittade den här gamla bilden på mig mamma och Oliver 8 dagar gammal! Fin =)



Drömmer mig bort till sandstränder och god grekisk mat.....




20110808

God morgon mina vänner =)
sitter som vanligt med mitt morgonkaffe och försöker vakna till liv! Cissi har redan åkt till jobbet, och jag börjar inte förrän 10.

Idag verkar det bli helt OK väder, eller? det står att det inte ska regna iallafall, och jag hoppas att dem har rätt! Det regnade tillräckligt igår tycker jag!

Det blev ingen film igår, utan vi stupade i säng ganska tidigt....Trötta efter flytten! Men vi satt och tittade på möbler...typ soffor, soffbord, skrivbord osv osv, jag planerar för fullt nu hur jag ska ha det!
Har hittat en jättefin soffa på Rum som jag nog ska ha! Så mycket vet jag än så länge, det är tygsoffa i gråsvart, med divan...hur fin som helst!

Just det, Cissi sa till mig att jag har en "funky" stil, vad det nu innebär?? Alltså hon kallade det så, det var inte klassiskt, inte romantiskt, inte rockigt osv, utan typ en mix av allt, lite street kanske?! Ja vet faktiskt inte själv, jag anser inte att jag har någon typisk stil, utan jag bara väljer det jag tycker är snyggt och sen på med det! Jag har ingen tanke bakom det, fast det kanske man borde?! Jag brukar lyckas ok ändå, men ja vet inte, det är väl ändå jag som ska tycka att det är snyggt??!! =) Haha

nu måste jag göra mig i ordning! Carpe diem! (=fånga dagen) Puss o kram


Jeansshorts, jeans och skor!!!!!




Goddagens

Idag har inte blivit något bloggande då jag har haft totalt fullt upp!!!!!
Vi såg ju film igår, den var helt OK! Mysig romantisk komedi.....=)
Vaknade i hyffsad tid i morse, och vi drog nästan med en gång hem till Moa! Packade bilen full, körde i två vändor ungefär, så nu är allt som ska vara i mitt "blivande källarförråd" där! SKÖNT! Sen drog vi hem och åt, sen vidare mot Ikea, och Hansa city! Kollade lite grann och handlade lite grann =)
Efter det körde vi mot Öland till mamma o Uffe, och fikade lite, vi skulle ju lämna bilen, och så blev vi hemkörda! Nu har vi lagat mat och ätit, och är ganska slut båda två! Vi har även fixat här hemma och nu ser det äntligen bra ut, vi har fått ordning på allt! CHECK!

Nu tänkte vi slänga oss i soffan och kolla in någon film! Får se vad det blir! Jobb imorgon igen juh! Trist!

Här är kläderna jag köpte!






Ha en trevlig kväll! Vi hörs imorgon! Puss o kram

saknar min moa.....

tja
nu har Cissi och jag varit på långrunda, på vägen sprang vi på en massa triathlondeltagare, haha ..... så vi hejade på alla som sprang förbi, och dem tackade glatt! Vilka kämpar! Vi fick också lite pepp från åskådare, GUTT!!!!! Typ standing ovations, och vi klagade inte!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det film, innan jag ska hämta mamsen och Uffe på fest!!!!! =)
Nighty nighty! Puss

saknar Moa enormt!


Bilder från inflyttningen hos Cissi!





Så här såg det ut igår....idag något bättre!
Idag var ja o Cissi på stan och shoppade, hittade ett par jeans och ett par shorts... Cissi hittade två par jeans, som hon fortfarande överväger... =)
Lägger upp bilder på det imorgon!

Nu har vi varit och hyrt film, "no strings attached" med Natalie Portman och Ashton Kutcher, någon slags komedi ska det va.. och så har vi laddat upp med ett kilo godis, glass, popcorn och läsk! Så snart blir det mys!
Det blir ingen dricka idag, ska hämta mamma och Uffe på fest typ inatt och köra hem dem till öland!!

Ha en underbar dag Puss o kram

Sitter på cissis innergård och schteker!!!...

img_1417 (MMS)

Sitter på cissis innergård och schteker!!!!! Skönt! ;)


Lila lakan

god morgon
har sovit gott i cissis bäddsoffa! =)
Cissi var så söt igår när hon skulle ge mig lakan, hon: "dem här tänkte jag du kunde ha....asså, om du gillar lila...."
ja: "asså, nä, ja kan INTE sova i lila lakan"..... hahahahaha
som om det spelade nån roll vilken färg jag sover på, haha, så söt! =) Hon skulle säkert ge mig några andra om jag sa att jag vägrade sova i lila!!!! LOL

Nu sitter jag här, nyvaken med mitt kaffe, har redan bekantat mig med några grannar ute på gården, haha.. Tror att jag ska svira om till bikinin och lägga mig här ute på gården och sola lite!
Cissi slutar ju snart, då kanske hon vill sola lite också, I hope! =)

Förresten så har min mage slutat köra med mig, men klockan är inte så mycket än, så jag vågar inte ta ut något i förskott! Dår får man alltid äta upp det! =)

Nähä, nu måste jag dra, ska nog först och främst in till stan för att skaffa en häftappart, GOT to have it till min bokföring! =)

Puss o kram


Kombo!

godkväll
nu är man kombo med Cissi då! =)
flytten gick snabbt och smidigt, med hjälp av Cissi, Moa & Danne!
Har ju inte packat upp allt, men tar det imorgon, för nu är man ganska sliten! =)
Nu ska jag och Cissi kolla något på tvn, och sen är det läggdags!
Jag befarar att jag åkt på en maginfluensa, för min mage är total knas, började när jag kom hem hit till Cissi, vet inte om jag ätit nåt, eller om det är maginfluensa, eller om jag bara är stressad! Jobbigt är det iallafall!
Vi hörs imorgon
Puss o kram
Ja, ni ser ju på bilderna hur pigga vi är!


What are words if you really dont mean them when you say them.....

God morgon! =)
Jag är fruktansvärt trött idag, vi gick och la oss ganska sent! Drack vin, Moa spelade gitarr, och jag och Danne sjöng, så mysig sista kväll ihop! Känner att det kommer bli ganska vemodigt ikväll.....

lyssnar på morgonradion och dem spelar what are words, jag är helt "in lööööv" i den låten! Det roliga är att först tyckte jag att det var en annan töntig låt från någon liten "pojkidol"... sen när jag hörde vad den handlade om så var jag bara fast helt enkelt!

Nu blir det snart jobb hela långa dagen, i detta underbara väder, och sen så ska jag ju flytta till Cissi! Men vi hörs lite senare. Ha en underbar dag, och hoppas ni är lediga! Kraaaam

Har ni sett mina nya örhängen från MQ? såå snygga.....


att förföra.....

godkväll
sitter i sängen och tänkte att jag skulle blogga lite...innan jag, Moa och Danne går på vinet som dem varit och köpt! Till min ära! haha =)
Vi tänkte "fira" att ja flyttar imorgon! Eller typ "sörja" för att det är sista kvällen jag bor här! Man kan välja själva, ingenting man behöver prata högt om, hur man känner kring det! Bara det att vi dricker lite vin..... =)
Känns faktiskt lite sorgligt... Men vi kommer ju träffas ändå, men det blir inte samma tillgänglighet som nu. )=
Och jag kommer sakna "damp"katten Stella, fastän hon attackerar mig när jag sover, och jag kommer sakna hennes ryck på kvällarna, när hon spekar runt i hela lägenheten..... jag kommer sakna hennes irriterande klösande på sängen, men mest av allt hennes söta fejja!!!!! =)

Nu har jag iallafall packat allt, och burit upp en del på vinden, känns skönt!

Idag på jobbet så sa min kollega en rolig sak...hon pratade om någon som varit otrogen och då sa hon "hon förförde honom", och då kunde jag inte låta bli att störa mig.....jag menar, precis som att han "mannen" var oförmögen att föra någon egen talan i otroheten, precis som att det var "hon" som hade varit otrogen! Det var d ju inte, inte för att det är okej att man är med någon annans man, MEN det är ju ändå hans ansvar, det var ju han som var gift! Och man "förför" inte, man är TVÅ om en sån sak..... vad tycker ni? Har jag fel?

Nu ska vi pimpla vin, Moa kom precis in med ett glas till mig, och både Danne och Moa ligger här på sängen bredvid mig och vägrar låt mig vara ifred när jag bloggar, så jag känner att jag kan inte skriva mer nu, för jag tappar koncentrationen...dem pratar med mig hela tiden också! Haha

Ha en trevlig kväll nu! Puss o kram


Jag Moa och Danne


Jag Moa och lilla Stella =)

Flytt!

God morgon




Igår så bakade jag två blåbärspajer, igen! =) har gjort i ordning en låda till min kära mamma, som kommer bli jätteglad, imorgon får hon den, då hon ska komma till mig och fixa håret! =)
Den blev lika god som förra gången! Har ingen bild på dem denna gången bara.

Nu har jag packat nästan färdigt allting här hemma, förutom det som jag använder, det får jag plocka ner ikväll, flytten blir ju av imorgon efter jobbet! =)

Igår så gick jag och Cissi en långpromenad, och sen bokade vi våra tågbiljetter till malmö, så nu är det också klart...CHECK! Nu måste jag bara fixa hotell när jag kommer till kastrup, inför san fransisco resan som närmar sig med stormsteg! Jag börjar få resfeber, redan! Kan ni tänka er?!

Nu känns det nästan lite vemodigt att jag ska flytta ifrån Moa, vi har ändå bott ihop i typ 4 månader, och jag känner att det kommer bli tomt utan henne..Men igår hade vi en mysdag ihop, jag gick hem tidigare från jobbet, hon var ledig, så vi drog till jutnabben och solade lite, sen bakade jag paj som vi åt, och gjorde en varsin frappe som vi drack...sen packade jag och vi skrattade åt kaoset som vi för tillfället bor i. Så det var en riktig Jossan/Moa-dag! =)

Nu måste jag snart bege mig mot jobbet!
Ha en underbar dag!
Puss o kram


Bildbomb Liseberg!

Här kommer en bildbomb från liseberg...ENJOY! =)
Har inte hunnit blogga mycket idag heller, men jag har börjat packa! Ändrade planer i min planering, ska flytta in hos Cissi sista månaden innan jag åker. =) Det blir mer rum för mina turturduvor, och för mig själv!
Hörs imon
puss o kram










20110803

God morgon god morgon
skööönt det var att sova hemma inatt!!!!! och att få sova många timmar! Känner mig fortfarande inte riktigt utvilad, men imorgon ska det nog vara som vanligt igen..hehe

idag verkar bli lika fint som igår, önskar att man var ledig..... men jag får ju mina soltimmar i san fransisco sen! =)
håller på att planera för fullt, bokar tågbiljetter, och kollar över hotell på kastrup, fanns ju några billiga där...tänkte jag skulle sova över natten innan flyget..... annars blir det så himla stressigt på morgonen.

ikväll ska jag träffa cissi, och vi ska också boka tågbiljetter, men till något helt annat. till mamlö, för vi ska gå på Rihanna konsert i oktober! Kommer bli fett!!!!! Läääängtar.....

Nu måste jag göra i ordning mig och sen bär det av mot jobbet, vi hörs senare!
Puss puss

Hittade en go gammal partybild!!!!! =)

Liseberg/Krögers/Nya skinnbrallor =)

godkväll

kom precis hem från krögers, jag och Emma tog ett glas rosé och en strawberry daquiri! =) det var finfint! Bara det att jag var extremt lättpåverkad ikväll kände jag, har typ sovit dåligt i två nätter!

Kvällen innan liseberg sov jag hos Anna, vi gick och la oss klockan 12, och jag somnade runt 3-4, och vi gick upp klockan 5, UNDERBART! sen for vi mot liseberg, var framme cirka 11, in på liseberg. =)
Vi åkte typ ALLT, alltså allt som var något att ha vill säga. Började med en fjantig karusell, som jag inte minns vad den heter, men man måste ju värma upp!
Sen intog vi baldern, allas favorit! Sen kanonen, flumrider, (emellan MAT), sen spökhotellet Gasten, colorado, som för övrigt dränkte oss i vatten! Mysigt! Men det gör inget, för det var underbart väder, typ en 10 minuters regnattack mitt på dan, men annars sol sol sol!
efter det så åkte vi uppskjutet, höjdskräcken, upswinget två gånger, sen tog vi 3D-film (Sammys äventyr), och sen Atmosphere!!!!! OH MY GOD! säger jag bara, helt stört överdrivet läskig! 150 meter upp, och sen en lång ovisshet om när man faller, och så faller den, och magen pirrar nåt enormt, och det känns som jag ska dö! Men helt fantastisk, skulle lätt åka den igen!
Ja, sen blev det lite balder igen, och lite spel på choklad lotteri, men det blev fan ingen vinst, så jävla sur ja blev! Haha
Har inga bilder från gårdagen, då det var annas kamera vi hade med, men det dyker väl snart upp på FB, så ja kan lägga till några här!
Vi åkte iallafall hem kl 22, var hemma typ kvart över 2, somnade väl vid 3, upp och jobba halv 9. Efter jobbet då som sagt träffade jag Emma, och nu ligger ja i sängen, och är halvt död! Ska lätt sova nu!

Hur har er helg varit?

Puss o kram, och sov gott



söta Emma


och mina lovely nya fake skinnbyxor!!!!!


snabbuppdatering

heeeej =)
har haft askul på liseberg, ska uppdatera mer senare ikväll.
nu måste jag gå, för jag ska träffa emma, vi ska gå och sätta oss i stan någonstans och ta en drink eller nåt! =)
Så vi hörs senare
puss o kram


Snart sitter vi i den här!! ;)

img_1403 (MMS)

Snart sitter vi i den här!! ;)


RSS 2.0