Leggings!

God morgon bloggen!!!!! =)

Idag vaknade jag typ en halvtimme tidigare än bestämt, men jag tänkte att jag kan lika gärna gå upp om jag ändå är vaken..... annars finns en stor risk att jag somnar om och inte vaknar när klockan ringer!!!!! =)

Idag kommer pappa och Helena hem, det ska bli kul att träffa dem efter en vecka på Rhodos! Dem är säkert bruna som pepperkakor nu, och jag vill helst inte jämföra mig med dem.. TUR att det var fint väder i helgen, så att jag kunde sola lite! Haha

Ser ut att bli fint väder idag också, men man vet aldrig, det kan ändra sig bara någon minut..
Iallafall så ska jag jobba, så det känns som det kvittar!

I helgen blir det dop, för lilla Melanie! Om det är någon som känner spontant att dem har ett jättebra tips på vad man ska köpa i doppresent så är det bara att hojta till! SOFIE; Du får inte läsa dem isåfall!!!!! =) haha

Efter dopet så är det så att min kompis Ida från Sthlm kommer hit och ska på sin mammas 50-årsfest, som jag är bjuden till, dock så vet jag varken ut eller in kring det, kommer jag att hinna????? Vill gärna inte stressa från dopet..... Vi får se vad som händer, i övrigt så tänkte jag ta en lugn och sansad helg!

Just det, spelade lite piano igår kväll, försökte mig på Just The Way You Are med Bruno Mars, men ack så svår den var..... det var lite för mycket för mig som nybörjare kände jag! Men jag lärde mig en bit in på Christina Aguilera Hurt, som ju är en fantastiskt vacker låt!

Nu ska jag ägna mig åt lite annat.....

Här är mina leggings.....


och så här ser jag ut idag:

Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0