Win Win Situation!!!!!

godkväll godkväll

har precis kommit hem från en lååång promenad med lilla Anna Panna, och så har jag även hunnit med en sväng förbi pappa o Helena, som kommit hem från utlandet! =) Solbrända och fina!
Jag är inte lite avundsjuk alls, nejdå... )=

Ja, idag blev det en så kallad win win situation igen, jag och Anna gick typ 1 o en halv timme, och vad gör vi sen?!, när vi bränt cirka 300 kcal.....JO, då går vi och sätter oss utanför pressbyrån och trycker i oss en varsin glass på typ 300 kcal, haha, det är vad jag kallar för win win situation!!!!!
Man kan ju inte säga att gången var onödig! Nä, det tycker jag inte, snarare tvärtom, den var livsviktig för att vi skulle kunna äta glassen! Haha ..NÄ, jag bara driver med er, men det är verkligen en win win!!!!! =)

Nu sitter jag här framför datorn, och irriterar mig på att jag inte vet hur jag ska få headern att se bra ut, alltså, jag vet ju nu HUR jag får dit en header, men inte hur jag får den att täcka hela bredden....verkar inte som det går? kan det vara min layout som jag har? Finns det någon som kan hjälpa mig? Känner mig som ett enda stort frågetecken!

Puss o kram

Ungefär så här ser jag ut nu.....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0